China-Review.com.ua » Новости » Неможливо зайти в Приват24: підтримка каже йти у відділення

Неможливо зайти в Приват24: підтримка каже йти у відділення

Поделиться:
24 марта, 2024
Автор: Admin2
1 043
0
Неможливо зайти в Приват24: підтримка каже йти у відділення

Клієнт фінансової установи зіткнувся з труднощами при спробі отримати доступ до Приват24, оскільки додаток запросив повторну авторизацію. При повторній спробі входу клієнт виявив, що ПриватБанк вирішив розірвати угоду з ним. Про цю ситуацію клієнт розповів у відгуку на форумі Мінфіну.

Клієнт звернувся за роз’ясненнями щодо причин розірвання договору через онлайн-підтримку банку, але отримав лише направлення вирішити питання у фізичному відділенні. На жаль, клієнт не зміг відвідати відділення особисто, а без необхідної підтримки онлайн залишився без доступу до своїх коштів та банківських карток.


У відповідь на скаргу клієнта ПриватБанк зазначив, що у своїй діяльності суворо дотримується законодавчих та регуляторних норм, встановлених Національним банком України, які включають заходи з протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.


Коли договір з клієнтом розривається, банк обмежує послуги, що надаються цій особі. Клієнти в таких ситуаціях мають право перевести залишок коштів на рахунку в інший банк.


Для ініціювання переказу коштів на рахунок в іншому банку клієнтам рекомендується звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку з необхідними документами, які включають


  • Реквізити банківського рахунку одержувача, відкритого на його ім’я.
  • Документи, що підтверджують повноваження розпорядження цим рахунком.
  • Дійсний документ, що посвідчує особу.
  • Довідка про реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, що містить реєстраційний номер облікової картки платника податків.
  • Заповнену заяву на переказ залишку коштів на рахунку.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео