China-Review.com.ua » Новости » З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

Поделиться:
15 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 266
0
З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

Популярний серед українців Ощадбанк інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесені зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карт, затверджених постановою правління акціонерного товариства “Ощадбанк” від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями). Про це повідомили в пресслужбі банку.

Нововведення будуть повністю залежати від тарифного плану, а саме:


Користувачі карт з преміального сегмента, а саме Mastercard World Elite, Visa Infinite (як основних, так і додаткових) за тарифним пакетом Мій комфорт», мій рахунок, «Моя карта», «Зарплатний» надана можливість безкоштовно знімати готівку в зарубіжних банкоматах в рамках ліміту за карткою 10 000 гривень (еквівалентно), за все що понад ліміт буде стягуватися комісія.


В тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок, «Моя картка», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (як основних, так і додаткових) переглянута вартість розрахунково-касового обслуговування.
Додатково передбачений перелік тарифів за переказами коштів (через відділення банку / Ощад24/7 / банкомати), а також надання виписки на індивідуальний запит клієнта у відділенні банку, оформлення довіреності в відділенні банку і так далі.


Всі ці нововведення наберуть чинності вже першого жовтня 2023 року. Більш детально ознайомитися з тарифами можна буде на офіційному сайті Ощадбанку або у відділеннях банку.


Нагадаємо, що вже найближчим часом в Україні можуть скасувати фіксований курс долара. Після деяких обговорень з Міжнародним валютним фондом обмеження скасують, але точну дату поки не називають. Водночас на новий рік прогнозують значне зростання курсу, ймовірно, долар буде по 41 гривні, або й більше. Однак реальна ситуація повністю залежить від успіху наших Збройних сил України. Чим більше вони зможуть витіснити ворога, тим кращою буде економічна ситуація в нашій країні.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео