China-Review.com.ua » Новости » З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

Поделиться:
15 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 217
0
З 1 жовтня найбільший банк України змінює правила обслуговування: що потрібно знати вже сьогодні

Популярний серед українців Ощадбанк інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесені зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карт, затверджених постановою правління акціонерного товариства “Ощадбанк” від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями). Про це повідомили в пресслужбі банку.

Нововведення будуть повністю залежати від тарифного плану, а саме:


Користувачі карт з преміального сегмента, а саме Mastercard World Elite, Visa Infinite (як основних, так і додаткових) за тарифним пакетом Мій комфорт», мій рахунок, «Моя карта», «Зарплатний» надана можливість безкоштовно знімати готівку в зарубіжних банкоматах в рамках ліміту за карткою 10 000 гривень (еквівалентно), за все що понад ліміт буде стягуватися комісія.


В тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок, «Моя картка», «Зарплатний» для нових та чинних клієнтів — користувачів карток Мастеркарт World Elite, Visa Infinite (як основних, так і додаткових) переглянута вартість розрахунково-касового обслуговування.
Додатково передбачений перелік тарифів за переказами коштів (через відділення банку / Ощад24/7 / банкомати), а також надання виписки на індивідуальний запит клієнта у відділенні банку, оформлення довіреності в відділенні банку і так далі.


Всі ці нововведення наберуть чинності вже першого жовтня 2023 року. Більш детально ознайомитися з тарифами можна буде на офіційному сайті Ощадбанку або у відділеннях банку.


Нагадаємо, що вже найближчим часом в Україні можуть скасувати фіксований курс долара. Після деяких обговорень з Міжнародним валютним фондом обмеження скасують, але точну дату поки не називають. Водночас на новий рік прогнозують значне зростання курсу, ймовірно, долар буде по 41 гривні, або й більше. Однак реальна ситуація повністю залежить від успіху наших Збройних сил України. Чим більше вони зможуть витіснити ворога, тим кращою буде економічна ситуація в нашій країні.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
06 мая, 2024 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
06 мая, 2024 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео