China-Review.com.ua » Новости » Альфа-Банка больше не существует

Альфа-Банка больше не существует

Поделиться:
02 декабря, 2022
Автор: Admin2
1 318
0
Альфа-Банка больше не существует

Усі рахунки та картки залишаться дійсними, зміняться лише назви деяких сервісів банку та один пункт договору для клієнтів.

Альфа-Банк Україна офіційно змінила свою назву.

З 1 грудня у всіх офіційних документах він іменуватиметься як Sense Bank. Зокрема, у зв'язку з перейменуванням було внесено правки до публічної пропозиції на укладення договору з обслуговування фізичних осіб.


Згідно з анонсом, опублікованим на сайті колишнього Альфа-Банку, у фінансовій установі відбулося кілька важливих змін. Зокрема:

Нова назва банку звучить як АТ «Сенс Банк».


Змінився один пункт договору обслуговування фізичних осіб. Тепер клієнтам потрібно особисто давати згоду на виконання платежів, ініційованих Сенс Банком.


Нові назви одержала частина послуг колишнього Альфа-Банку. Наприклад, назву популярного сервісу AHUB замінили на Sense Hub, A-Club отримав назву aClub, а My Alfa-Bank тепер буде іменуватися як My Sense Bank.


Про які оновлення у роботі фінансової установи важливо знати клієнтам Альфа-Банку:


Повторно підписувати договори із Sense Bank або оновлювати їх клієнтам не доведеться. Усі договори після перейменування банку залишаються дійсними.


Дозволи та довідки, видані банком до дати офіційного перейменування 1 грудня 2022 року, також залишаються дійсними.
Реквізити договорів та номери рахунків клієнтів не зміняться. Їх можна в будь-який момент переглянути за допомогою мобільного програми Sense SuperApp.


Картки з логотипом "Альфа-Банк" залишаться дійсними. Ними, як і раніше, можна буде користуватися для розрахунків та отримання інших банківських послуг.


З'явиться кілька нових положень щодо умов та порядку використання платіжних інструментів банку.
Сенс Банк установить нові граничні терміни платіжних операцій.
Слід зазначити, що нині перейменований Альфа-Банк, за даними НБУ, очолив рейтинг найбільш прибуткових фінансових установ України станом на вересень 2022 року. Банк посів перше місце, випередивши 45 фінустанов із рекордним показником чистого прибутку у розмірі 558,2 млн. грн.

Комментарии

Новости Портала
Киевстар отменяет плату за интернет: как воспользоваться услугой
Вчера, 15:33 0

Киевстар отменяет плату за интернет: как воспользоваться услугой

Популярный мобильный оператор - Киевстар изменил правила оплаты за интернет. Рассказываем, что нужно знать и как пользоваться выгодой.

Київстар скасовує плату за інтернет: як скористатися послугою
Вчера, 15:33 0

Київстар скасовує плату за інтернет: як скористатися послугою

Популярний мобільний оператор — Київстар змінив правила оплати за інтернет. Розповідаємо, що потрібно знати та як скористатися вигодою.

Видео