China-Review.com.ua » Новости » Українцям блокують рахунки в ПриватБанку, якщо пропустити це повідомлення

Українцям блокують рахунки в ПриватБанку, якщо пропустити це повідомлення

Поделиться:
01 ноября, 2023
Автор: Admin2
1 753
0
Українцям блокують рахунки в ПриватБанку, якщо пропустити це повідомлення

За відсутність відповіді в ПриватБанку блокують рахунок.

Українець у відповідь на прохання в Приват24 прикріпити документи про свою діяльність надав лише частину документів. Надати повну відповідь від не зміг, оскільки прикріпити документ двічі від не зміг. В результаті, банк заблокував всі його рахунки.


Як розповів клієнт банку у своїй скарзі на спеціалізованому форумі Мінфін в серпні 2023 року він відкрив в ПриватБанку рахунок ФОП. У вересні місяці в додатку Приват24 для бізнесу було сповіщення про необхідність надати документи зі здійснення діяльності. Чоловік прикріпив скан-копії договору та акту в додатку Приват24. При цьому підкріпити ще кілька договорів та актів він не змін, адже такої можливості в додатку не було.

В результаті у клієнта заблокували всі картки. Банк розірвав ділові стосунки з ним як з ФОПом і як з фізособою.


Клієнт скаржиться, що попри всі його аргументи, про те, що йому не повідомляли про необхідність надати додаткові документи. Також не змінило рішення банку і те, що він особисто прийшов у відділення та надав документи про діяльність ФОП.


В Приваті заявили, що у своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно правовими актами Національного банку України.


В ПриватБанку повідомляють, що обслуговування в банку обмежене. При розірванні ділових стосунків клієнту надається можливість перевести залишок в інший банк Додатково клієнту буде направлено офіційну відповідь з даного питання.


Раніше повідомлялося, що Дніпровський суд Києва 29 вересня 2023 року прийняв рішення зобов’язати ПриватБанк повернути клієнту 10, 1 тисячі гривень. В позові клієнт банку заявив. що він ніде не ставив свій підпис щодо умов використання кредитного ліміту, тому переконаний, що ставка в 3,5% незаконна. Це свого роду прецедентне рішення.

Комментарии

Новости Портала
YouTube начнет показывать рекламу во время паузы
Сегодня, 10:05 0

YouTube начнет показывать рекламу во время паузы

Google тестирует показ рекламы на YouTube во время паузы видео. Об этом сообщает издание Dexerto.

YouTube почне показувати рекламу під час паузи
Сегодня, 10:00 0

YouTube почне показувати рекламу під час паузи

Google тестує показ реклами на YouTube під час паузи відео. Про це повідомляє видання Dexerto.

Видео