China-Review.com.ua » Новости » Послуги Ощадбанку для пенсіонерів тепер платні

Послуги Ощадбанку для пенсіонерів тепер платні

Поделиться:
18 декабря, 2023
Автор: Admin2
1 509
0
Послуги Ощадбанку для пенсіонерів тепер платні

Ощадбанк пояснив клієнтам, за що там списують кошти щомісяця, навіть із карток пенсіонерів.

Пенсіонери, які отримують пенсії на карти Ощадбанку, та інші клієнти одного з найбільших банків України масово скаржаться, що у них списує по 100 гривень без видимих причин. Українці скаржаться, що це справжній грабіж, особливо якщо говорити про пенсіонерів. Проте у фінансовій установі повідомили, куди зникають кошти.


У чому звинувачують Ощадбанк
На офіційній сторінці Ощадбанку у Facebook з'явилася скарга одного з українців. Він стверджує, що банк щомісяця списує по сто гривень із пенсіонерів і називає це “шахрайською схемою”.


Українець заявляє, що Ощадбанк – це шахраї. Запровадити схему крадіжки у пенсіонерів сотні щомісяця. Це справді – репутація державного банку.


Що на це говорять у банку
Представники Ощадбанку оперативно відреагували на таку заяву та пояснили, за що стягують гроші з карток пенсіонерів. За словами представників банку, 100 гривень – це комісія за обслуговування, які знімають з усіх рахунків, з яких не було проведено жодних транзакцій протягом року. При цьому пенсіонери часто накопичують гроші на картках, тому саме вони зазвичай платять комісію.


У банку не крадуть гроші клієнтів. Комісія розміром сто гривень на місяць – це плата за обслуговування неактивного рахунку. Ці кошти списують, якщо протягом року на рахунок не було жодних зарахувань чи інших операцій.


Щоб уникнути автоматичного списання грошей із картки, потрібно періодично здійснювати будь-які операції з картки. Тоді питання списування комісії буде неактуальним.


Ще один важливий момент, обслуговування неактивного рахунку оплачується лише за наявності коштів на картці Комісія не списується в борг, тому у разі поповнення картки ваші кошти не будуть списані.

Комментарии

Новости Портала
Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев
Сегодня, 15:05 0

Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев

Один из самых популярных мобильных операторов Украины – Киевстар сообщил отличную новость для всех украинцев. Абоненты получат очередной подарок – бесплатный интернет на три месяца. На официальной странице Киевстара в Facebook рассказали, как украинцам принять

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців
Сегодня, 15:00 0

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців

Один з найпопулярніших мобільних операторів України — Київстар повідомив чудову новину для всіх українців. Абоненти отримають черговий подарунок — безкоштовний інтернет на три місяці. На офіційній сторінці Київстар у Facebook розповіли, як українцям прийняти участь

Видео