China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi офіційно представила прошивку, яка замінить MIUI

Xiaomi офіційно представила прошивку, яка замінить MIUI

Поделиться:
18 октября, 2023
Автор: Admin2
1 291
0
Xiaomi офіційно представила прошивку, яка замінить MIUI

Головний виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь анонсував нову операційну систему HyperOS, яка має стати спадкоємицею популярної оболонки MIUI. Про це повідомляє портал ITHome .

«Починаючи з сьогоднішнього дня, ми поступово прощатимемося з MIUI! Дякую всім друзям, які підтримують MIUI. MIUI назавжди залишиться у нашій пам’яті», – заявив Лей Цзунь. Глава компанії доповнив анонс своєю фотографією зі смартфоном Xiaomi 14 з HyperOS у руках.

Раніше в мережі активізувалися чутки про нову прошивку, що готується до виходу від Xiaomi, яка буде називатися MiOS. Не виключено, що компанія змінила назву своєї нової операційної системи перед анонсом.


Повноцінна презентація HyperOS відбудеться разом із новою лінійкою флагманських смартфонів Xiaomi 14 вже 27 жовтня. За словами представників компанії, прошивка HyperOS поступово поширюватиметься на всі пристрої Xiaomi, замінюючи MIUI.


Очевидно, компанія Xiaomi має намір повторити успіх Huawei, що об’єднала свої пристрої в одну екосистему операційної системи HarmonyOS.

Компанія Xiaomi була заснована 6 квітня 2010 року. Її першим продуктом стала прошивка MIUI, заснована на Android. Її реліз відбувся у серпні того ж року, а перший смартфон компанії, Xiaomi Mi 1, побачив світ лише у серпні 2011 року.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео