China-Review.com.ua » Новости » 3 смартфони Xiaomi отримають спеціальну версію MIUI 15

3 смартфони Xiaomi отримають спеціальну версію MIUI 15

Поделиться:
27 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 280
0
3 смартфони Xiaomi отримають спеціальну версію MIUI 15

Кожен виробник смартфонів намагається максимально довго підтримувати власні смартфони та випускати прошивки для них. Оцінити рівень компанії можна саме з випуску нових оновлень.

 Компанії третього ешелону просто не витрачаючи час та кошти на розробку, тоді як топові бренди протягом 2-3 років випускають нові версії програмного забезпечення. Компанію Xiaomi можна віднести до кращих у плані підтримки власних пристроїв, проте все коли-небудь закінчується. Існує кілька причин, з яких виробники смартфонів можуть припиняти випуск нових прошивок для своїх пристроїв. Іноді виробники смартфонів можуть припинити випуск оновлень для старих пристроїв через обмеження їхнього апаратного забезпечення. Нові версії операційної системи або функцій можуть вимагати більш потужних процесорів, більшого обсягу оперативної пам'яті або інших апаратних характеристик, які старі пристрої не мають. У таких випадках виробники вирішують зупинити підтримку оновлень, щоб уникнути можливих проблем із продуктивністю або стабільністю роботи пристрою.



У нашому випадку йдеться про моделі Xiaomi 12X, Xiaomi 10S і POCO F3. Дані апарати були випущені в 2021 році, але виробник вирішив, що вони не отримають нову версію Android 14. Важко сказати, чому було прийнято таке рішення, але разом з тим дані моделі смартфонів отримають унікальну версію фірмової прошивки MIUI 15. що інші апарати з переходом на MIUI 15 перейдуть на нову версію Android 14, тоді як Xiaomi 12X, Xiaomi 10S і POCO F3 залишаться на поточній версії "зеленого робота". Про терміни виходу прошивок на базі MIUI 15 даних апаратів поки не повідомляється.

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео