China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi відключає від оновлень MIUI 14 ще кілька телефонів: чому це відбувається все частіше

Xiaomi відключає від оновлень MIUI 14 ще кілька телефонів: чому це відбувається все частіше

Поделиться:
12 мая, 2023
Автор: Admin2
1 431
0
Xiaomi відключає від оновлень MIUI 14 ще кілька телефонів: чому це відбувається все частіше

Після Poco F3, Mi 11 Lite, Redmi Note 10 Pro (CN) та інших смартфонів, компанія Xiaomi зупиняє розробку бета-версій MIUI 14 для моделей, які здавалося б ще актуальні.

Чому це сталося так часто? Які смартфони все ж таки отримають MIUI 14 найближчим часом? Відповіді на ці запитання ви знайдете у цій статті.


Закінчення оновлень.
До списку пристроїв, які в серпні отримають останнє оновлення MIUI Beta, увійшли: Xiaomi Pad 5, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro Plus, Xiaomi 12X, Xiaomi Mix 4, Xiaomi Civi, Xiaomi Civi 1S.


Гаджети далеко не найбюджетніші, з гарною продуктивністю, то чому ж Xiaomi все частіше почала оголошувати про закінчення виходу оновлень?


Для розуміння варто зауважити, що будь-яка прошивка (навіть глобальна) ґрунтується на китайській версії MIUI, яка, у свою чергу, з'являється з бета-версії.


І щоб на смартфоні з'явилося щось нове (віджети, налаштування тощо), спочатку воно має з'явитися в бета-версії MIUI і пройти тестування.

Відключення від оновлень бета-версій означає, що компанія більше не буде додавати нові функції, обмежившись лише випуском мінорних оновлень для цих смартфонів.


Це відбувається тому, що новинки MIUI 14 закінчилися і як би не хотілося користувачам, але система залишиться такою, яка є зараз.

Xiaomi безумовно виправить помилки, доведе MIUI 14 до ідеального стану, але витрачати сили розробників на готовий продукт сенсу більше немає.


До речі, адаптація Android 14 до нової версії MIUI вже почалася, і я припускаю, що частина вільних розробників спрямована саме на виконання цього завдання.


Які смартфони оновлять найближчим часом.
Згідно з планом оновлення MIUI 14 у другому кварталі року, користувачам відразу кількох смартфонів варто чекати на глобальні версії MIUI для своїх пристроїв.

 

Представники Xiaomi опублікували зображення, де перераховані смартфони, які будуть оновлені чи отримають нові функції.

До речі, якщо вже мова зайшла про оновлення, вважаю доречним опублікувати порівняльну таблицю, в якій вказано смартфони яких виробників оновлюються довше за інших.

 

Усереднені значення за флагманами та середнім сегментом
Як можна помітити Xiaomi є чого прагнути і вони роблять це, адже сучасні моделі отримують вже 3-5 років оновлень.

Цікаво дізнатися вашу думку на тему того, що краще – оновлення без видимих змін чи офіційне закінчення підтримки та перехід на сторонню прошивку?

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео