China-Review.com.ua » Новости » Redmi програмно "поховала" смартфони серії Note 9

Redmi програмно "поховала" смартфони серії Note 9

Поделиться:
29 мая, 2023
Автор: Admin2
1 803
0
Redmi програмно "поховала" смартфони серії Note 9

Список пристроїв Redmi, які втратили програмну підтримку з боку виробника, поповнився ще кількома моделями. Вони більше не будуть отримувати оновлень Android, оболонки MIUI та патчів безпеки — отже, користувачам доведеться переходити на кастомні прошивки або замислюватись про заміну пристрою для отримання актуального програмного забезпечення.

Цього разу до реєстру EOS (end of service – припинення обслуговування) потрапили моделі Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 9S Pro та Redmi Note 9S Pro Max. Крім того, Xiaomi заявила про програмне «скасування» моделі Mi Note 10 Lite. Як правило, коли смартфон отримує статус EOS, виробники рекомендують замінити його на новий апарат, щоб звести до мінімуму ризик виникнення проблем з безпекою.

Смартфони сімейства Redmi Note 9 були представлені в 2020 році - їх життєвий цикл склав характерні для більшості брендів Android-пристроїв три роки. Ознайомитись зі списком неофіційних прошивок для зазначених вище апаратів можна на нашому форумі.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео