China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi 14 не за горами: новий флагман може отримати рідку лінзу

Xiaomi 14 не за горами: новий флагман може отримати рідку лінзу

Поделиться:
28 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 740
0
Xiaomi 14 не за горами: новий флагман може отримати рідку лінзу

Компанія Xiaomi лише тиждень тому анонсувала топову версію власного флагмана Xiaomi 13 Ultra. Новинка ще не надійшла в міжнародний продаж, але виробник і розробник вже працює над наступним поколінням Xiaomi 14.

 На думку аналітиків та інсайдерів, у наступному поколінні Xiaomi може повернути плаваючу телефото лінзу для забезпечення зйомки з оптичним зумом.
 
При цьому великої кількості подробиць поки що немає, оскільки до виходу нових смартфонів ще багато часу. З урахуванням того, що актуальна лінійка працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2, чекати на вихід Xiaomi 14 варто лише після анонсу нового процесора Qualcomm. Швидше за все, новим чіпом стане Snapdragon 8 Gen 3, який анонсують у другій половині цього року. Нагадаємо, що останні кілька років Xiaomi є одним з перших виробників, хто випускає пристрої на базі нових чіпів Qualcomm, цього вдалося досягти завдяки партнерству двох гігантів. Якщо ж орієнтуватися на терміни виходу Xiaomi 12 та Xiaomi 13, то анонс Xiaomi 14 має відбутися у листопаді чи грудні цього року, а ближче до моменту презентації будуть розкриті нові подробиці.

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Сегодня, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Сегодня, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео