China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi внезапно обновила до MIUI 13 два смартфона

Xiaomi внезапно обновила до MIUI 13 два смартфона

Поделиться:
06 декабря, 2021
Автор: Admin2
2 434
0
Xiaomi внезапно обновила до MIUI 13 два смартфона

До кінця поточного року має відбутися дві знаменні події для всіх фанатів компанії Xiaomi. Виробник готує свій наступний флагман Xiaomi Mi 12 або Xiaomi 12.

 Як запевняють багато інсайдерів, цей смартфон зможе затьмарити своїх прямих конкурентів в особі флагманів Huawei, Samsung і Apple. Другим значущим моментом стане презентація наступної версії фірмового інтерфейсу MIUI 13. Користувачі чекають на це оновлення вже більше року, проте численні проблеми на стадії розробки не дозволяли анонсувати прошивку раніше. Тепер все практично готово, MIUI 13 проходить закриту обкатку на багатьох смартфонах. Сьогодні стало відомо, що тестова прошивка вийшла для Redmi Note 10 Pro 5G та Redmi K40 Gaming. Номери прошивки – v13.0.0.1 SKPCNXM та v13.0.0.1 SKJCNXM відповідно.


Уточнимо, що до кінця року пройде презентація лише китайської версії MIUI 13, що стосується міжнародного релізу флагманських пристроїв та наступного покоління інтерфейсу, то їх доведеться чекати ще кілька тижнів (а може й кілька місяців).

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Вчера, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Вчера, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео