China-Review.com.ua » Новости » Перша країна заборонити дітям доступ до соцмереж

Перша країна заборонити дітям доступ до соцмереж

Поделиться:
11 сентября, 2024
Автор: Admin2
570
0
Перша країна заборонити дітям доступ до соцмереж

Про підготовку такого закону заявив прем'єр-міністр Ентоні Албаніз. Він називає вплив соціальних мереж на молодь “бичем”, що сприяє розвитку залежності, булінгу та кіберзлочинів. Наразі у Федеральному уряді Австралії обговорюють вік, з якого діти зможуть користуватися соцмережами.



Правительство планує заборонити соцмережі на зразок Instagram і TikTok для дітей віком до 14-16 років. За словами Албаніза, він волів би встановити мінімальний поріг у 16 ​​років.

Зараз уряд тестує різні методи перевірки віку. Рішення про мінімальний вік, за який можна буде користуватися соцмережами, приймати після завершення тестування. Законопроект буде розроблено спільно зі всіма штатами країни. На необхідність введення такого запрету наголосив прем'єр-міністр Південної Австралії Пітер Малінаускас:


Факти показують, що ранній доступ до соціальних мереж викликає залежність, завдає шкоди нашим дітям… Це нічим не відрізняється від сигарет чи алкоголю.

Комментарии

Новости Портала
Ощадбанк анонсував зміни з 1 жовтня: що відомо
Вчера, 22:34 0

Ощадбанк анонсував зміни з 1 жовтня: що відомо

Українські банки постійно анонсують якісь зміни для своїх клієнтів. То вони автоматично продовжують термін дії протермінованих банківських карток. То, змінюють ліміти на зняття готівки та здійснення переказів. То змінюють вартість послуг, як це планує зробити

Франция испытывает на Павле Дуре новый жесткий закон
Вчера, 16:02 0

Франция испытывает на Павле Дуре новый жесткий закон

Французские власти испытывают на Павле Дуре и Telegram новый жестокий закон, нацеленный на противодействие киберпреступности, пишет Reuters. Как отмечает агентство, международных аналогов этого закона – Orientation and Programming Law (LOPMI) – нет, он

Видео