China-Review.com.ua » Новости » В Україні хочуть прискорити процес проходження лікарської комісії: оптимізація мобілізації

В Україні хочуть прискорити процес проходження лікарської комісії: оптимізація мобілізації

Поделиться:
26 марта, 2023
Автор: Admin2
1 125
0
В Україні хочуть прискорити процес проходження лікарської комісії: оптимізація мобілізації

Урядовці, депутати Верховної Ради та представники Офісу президента нещодавно зібралися, щоб окреслити план дій щодо реформування процесів військово-лікарської комісії (ВЛК).

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив на важливості діджиталізації для створення більш ефективного та зручного сервісу для військовослужбовців. “Наше завдання – максимально діджиталізувати та створити умови, за яких військові матимуть доступ до швидких та комфортних послуг”, – заявив він.
 
 
Ключові заходи українського плану дій включають розширення можливостей ВЛК, збільшення її пропускної здатності, інтеграцію з електронною системою охорони здоров’я та реалізацію безбар’єрних ініціатив. Пан Шмигаль повідомив, що у квітні буде запроваджено систему електронного документообігу для кадрових служб, центрів надання адміністративних послуг та інших структур, пов’язаних з ними. Наступний етап буде зосереджений на оцифруванні медичних карток військовослужбовців.
 
Крім того, влада вивчає шляхи прискорення процесу отримання довідок від військових частин про обставини отримання поранень. Міністерство охорони здоров’я вже запропонувало реформування медико-соціальних експертних комісій. Шмигаль наголосив на необхідності комплексного підходу, який би відповідав міжнародним стандартам та ставив на перше місце потреби людини. “Наша мета – розробити комплексне рішення, де людина залишається головним пріоритетом”, – підсумував він.

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео