China-Review.com.ua » Новости » Новий патент Xiaomi: виявлення брехні по траєкторії руху зіниці

Новий патент Xiaomi: виявлення брехні по траєкторії руху зіниці

Поделиться:
18 марта, 2023
Автор: Admin2
1 235
0
Новий патент Xiaomi: виявлення брехні по траєкторії руху зіниці

Beijing Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. 02.09.2021 подала заявку на отримання патенту на "Метод поліграфа, пристрій, мобільний термінал та носій інформації".

Після впровадження технології описаної в патенті, з'явиться можливість за допомогою телеоб'єктиву з похило-поворотною камерою, яка використовуватиметься для захоплення зображення обличчя відстежувати рух зіниць у процесі виявлення брехні.

Новий патент Xiaomi: виявлення брехні по траєкторії руху зіниціПатентовласник: Beijing Xiaomi Mobile Software Co., Ltd., дата видачі та номер №CN115766927A від 07.03.2023.
Анотація: в патенті описаний спосіб виявлення брехні, який включає регулювання кута зйомки довгофокусної поворотно-похилої камери для суміщення з особою вимірюваного об'єкта, і визначення руху зіниці відповідно до траєкторії, коли траєкторія руху зіниці задовольняє заданій умові, підтверджує .


  

Технологія поліграфа (або детектора брехні) винайдена в 1921 році, і цьому послужила ідея, що брехня людини викликає його емоційну реакцію, отже, супроводжується вимірними психофізіологічними проявами (проте на сьогодні не встановлено точних взаємозв'язків між специфічними фізіологічними реакціями).


За даними одного з досліджень, точність якого склала 84%, розширення зіниць, миготіння очима може бути індикатором того, чи людина бреше. У рамках дослідження, у людини, яка брехала, спостерігалося розширення зіниці від 4% до 8% від вихідного діаметра зіниці та збільшення кількості моргань ока до 8 разів у порівнянні з початковим морганням респондента до того, як буде поставлено питання (ці фізіологічні реакції можуть бути потенційними індикаторами брехні).

Комментарии

Новости Портала
Эксперты прочат смерть обычных SIM-карт
27 марта, 2024 0

Эксперты прочат смерть обычных SIM-карт

В своем недавнем отчете Международная ассоциация операторов мобильной связи GSMA поделилась своим видением распространения eSIM в будущем.

Експерти пророкують смерть звичайних SIM-карт
27 марта, 2024 0

Експерти пророкують смерть звичайних SIM-карт

У своєму нещодавньому звіті Міжнародна асоціація операторів мобільного зв’язку GSMA поділилася своїм баченням щодо поширення eSIM у майбутньому.

Видео