China-Review.com.ua » Новости » Представлені iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max

Представлені iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max

Поделиться:
09 сентября, 2024
Автор: Admin2
613
0
Представлені iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max

Компанія Apple представила на своїй презентації флагманський смартфон iPhone 16 Pro після презентації стандартного iPhone 16.

Більшість інформації, яка втекла до презентації, підтвердилася. Головна зміна стосується нової кнопки, яка використовується з камерою. За допомогою кнопки Camera Control зручно реалізовано, наприклад, масштабування. Але це також «розумна» кнопка, яка дозволяє розпізнавати об'єкти, тварин, робити швидкі нотатки і таке інше. Camera Control поєднує апаратне та програмне рішення, а також тактильну віддачу. Натискання запускає камеру, довге утримання активує відеозапис. Крім того, за допомогою цієї кнопки можна швидко змінювати налаштування фото та відео.


iPhone 16 Pro отримав 6,3-дюймовий 120-герцевий екран, а діагональ екрану iPhone 16 Pro Max зросла до 6,9 дюйми. Це найкращі екрани для iPhone в історії. Титановий корпус надійно захищений від подряпин та інших ушкоджень. Підтверджено новий колір Desert Titamium. Заявлено максимальний час роботи без заряджання в історії iPhone.


iPhone 16 Pro побудований на базі 3-нм однокристальної системи Apple A18 Pro, тоді як iPhone 16 отримав Apple A18. Ця SoC отримала 16-ядерний нейронний процесор, який використовується спеціально для Apple Intelligence. GPU споживає на 35% менше енергії, ніж у попередника, але при цьому на 20% швидше ніж у минулому поколінні. Apple Intelligence працює помітно швидше на нових смартфонах, причому чіп в цілому більш досконалий, ніж Apple A18 за різними параметрами.


Велику увагу на презентації iPhone 16 було приділено Apple Intelligence та покращеній роботі Siri, яка розуміє більше запитів та відповідним чином відповідає користувачам. Але більшість нових функцій буде доступна з наступними оновленнями. У жовтні додадуть перші функції з iOS 18.1. 



Головною відмінністю iPhone 16 Pro стала система камер, яка включає три модулі замість двох, як завжди. Заявлено нову основну 48-мегапіксельну Fusion Camera, вона вдвічі швидше знімає ProRAW-знімки. Крім того, з'явилася нова ультраширококутна камера на 48 Мп, на що дійсно давно чекали. Телефотокамера зберегла роздільну здатність 12 Мп, але отримала 5-кратний зум в iPhone 16 Pro, як і в iPhone 16 Pro Max. Інакше кажучи, як і повідомляли інсайдери.


У камері додали нові фільтри, які відображаються в реальному часі на екрані ще до того, як ви зробите фото, і режим Cinematic Slow Motion. Можна вибирати швидкість відтворення записаного відео з частотою 120 к/с, знижуючи частоту, а також записувати 4K-відео 120 к/с HDR. Багато уваги приділили запису звуку під час відеозапису (у звуку буде кілька налаштувань для різного звучання). Заявлено мікрофони студійної якості та широкі можливості редагування звуку.




Заявлена ​​швидша зарядка Magsafe (потужність не вказана). Упаковка виготовлена ​​із перероблених матеріалів.


 
iPhone 16 Pro буде коштувати від 1000 доларів за 128 ГБ, а за iPhone 16 Pro Max проситиме від 1200 доларів за 256 ГБ. Замовлення стартують у п'ятницю, а продажі розпочнуться 20 вересня.


Джерело: Технофан

Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео