China-Review.com.ua » Новости » Експерти склали рейтирнг iPhone-нів, які можна купити в серпні 2024 року

Експерти склали рейтирнг iPhone-нів, які можна купити в серпні 2024 року

Поделиться:
16 августа, 2024
Автор: Admin2
658
0
Експерти склали рейтирнг iPhone-нів, які можна купити в серпні 2024 року

iPhone 15 Pro названо найкращим iPhone за сукупністю якостей. У нього ідеальні розміри, яскравий 6,1-дюймовий дисплей, швидкий процесор, титанова рамка і дивовижна камера з основним модулем на 48 Мп.

Флагман iPhone 15 Pro Max на другому місці. У нього видатна автономність, топова камера з 5-кратним зумом. Але розміри завеликі. iPhone 15 і iPhone 15 Plus також можна розглянути, оскільки це чудові сучасні iPhone з дуже хорошими 48-мегапіксельними камерами. Але екрани на 60 Гц застаріли.
 
Найкращим недорогим iPhone визнано iPhone 13, який, як і раніше, актуальний. Він непогано знімає і швидко працює. iPhone 14 і iPhone 14 Plus теж гідні моделі, які круто знімають і мають досить потужну начинку.
 
iPhone SE (2022) потрапив до топу, як найкращий із сучасних iPhone, який не коштує космічних грошей. Крім того, він компактний (з 4,7-дюймовим екраном) і відмінною камерою на 12 Мп.

Комментарии

Новости Портала
Ощадбанк анонсував зміни з 1 жовтня: що відомо
Вчера, 22:34 0

Ощадбанк анонсував зміни з 1 жовтня: що відомо

Українські банки постійно анонсують якісь зміни для своїх клієнтів. То вони автоматично продовжують термін дії протермінованих банківських карток. То, змінюють ліміти на зняття готівки та здійснення переказів. То змінюють вартість послуг, як це планує зробити

Франция испытывает на Павле Дуре новый жесткий закон
Вчера, 16:02 0

Франция испытывает на Павле Дуре новый жесткий закон

Французские власти испытывают на Павле Дуре и Telegram новый жестокий закон, нацеленный на противодействие киберпреступности, пишет Reuters. Как отмечает агентство, международных аналогов этого закона – Orientation and Programming Law (LOPMI) – нет, он

Видео