China-Review.com.ua » Новости » Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Поделиться:
06 сентября, 2024
Автор: Admin2
578
0
Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне використання месенджера іншими людьми, оскільки французька влада не отримала потрібних відповідей від Telegram.



Це звинувачення Дуров називає “дивним”: він зазначив, що для відповідей на запити влади в ЄС є офіційний представник Telegram. Він назвав “помилковим” запуск судового процесу не проти самого сервісу, а проти його засновника:


Якщо країна незадоволена якимось інтернет-сервісом, то, згідно з практикою, що склалася, вона починає судовий процес проти самого сервісу. Використовувати закони досмартфонної епохи для звинувачення генерального директора у злочинах, скоєних третіми особами на платформі, якою він керує, – помилковий підхід. Створювати технології і так непросто. Жоден новатор не стане створювати нові інструменти, якщо знатиме, що може нести особисту відповідальність за потенційне зловживання цими інструментами.


За словами Дурова, Telegram готовий покинути ринки, які не відповідають принципам месенджера. Він також зазначив, що в Telegram щодня видаляють мільйони шкідливих постів і каналів. Водночас модерацію месенджера буде поліпшено: Дуров заявив, що цей процес усередині компанії вже запущено.

Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео