China-Review.com.ua » Новости » Вийшов новий гаджет, який полегшить життя українкам із довгими нігтями

Вийшов новий гаджет, який полегшить життя українкам із довгими нігтями

Поделиться:
12 августа, 2024
Автор: Admin2
1 138
0
Вийшов новий гаджет, який полегшить життя українкам із довгими нігтями

Незручно друкувати на клавіатурі через манікюр? Тоді цей аксесуар для ноутбука створінь для вас.

Американський стартап Tippy Type представивши одноіменний пристрій для фанаток довгих нігтів. Компанія продає силиконову накладку на клавіатуру ноутбука із високими циліндричними клавішами.
 
Головна особливість Tippy Type – з нею можна друкувати подушечками пальців, а не кінчиками нігтів. Виробник вважає, що це знижує дискомфорт під час набору тексту і допомагає зберегти манікюр. Творці заявляють, що за тиждень тренувань користувачі набирають 80-90 слів за хвилину з точністю від 98 до 99%.
 
Мабуть, для когось незручність під час друку з довгими нігтями є справжнім болем, коли з'явився цілий стартап, який займається виключно цими накладками. Вони доступні в чорному, білому та розовому кольорах. Підтримуються ноутбуки MacBook Air, MacBook Pro, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, HP EliteBook, а також Dell Latitude.
 
Накладка силиконова Tippy Type коштує 45 доларів. Вже стартували продажі на сайті виробника, проте доставка здійснюється лише територією США. Любителям довгих нігтів радимо в такому разі придбати ігрову клавіатуру з високими клавішами та підключати її до ноутбука.

Комментарии

Новости Портала
Новая почта представила новое мобильное приложение
Вчера, 17:17 0

Новая почта представила новое мобильное приложение

Главное его отличие – теперь вы можете управлять Новой почтой самостоятельно.

Мошенник заблокировал iPhone украинки и потребовал 5000 гривен выкупа
Вчера, 17:08 0

Мошенник заблокировал iPhone украинки и потребовал 5000 гривен выкупа

На прошлой неделе у Натальи перестал работать iPhone. Всякое бывает, мог, например, сломаться. Но не в этот раз. Ибо при попытке включить смартфон она увидела текст следующего содержания: «Исчезнувший iPhone. Для разблокировки писать сюда”.

Видео