China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi випустила принтер для смартфонів

Xiaomi випустила принтер для смартфонів

Поделиться:
15 июля, 2024
Автор: Admin2
1 013
0
Xiaomi випустила принтер для смартфонів

Компанія Xiaomi представила новий продукт під брендом Mijia – Pocket Photo Printer 1S. Цей пристрій дає змогу друкувати фотографії безпосередньо з підключеного мобільного пристрою.

Користувачі можуть налаштовувати процес друку за допомогою фірмового додатка Mi Home. Перед друком вони можуть вибрати фотофільтри або додати водяні знаки.
 
Принтер також підтримує функції AR, даючи змогу користувачам додавати відео або аудіо до надрукованих фотографій через застосунок, роблячи пам’ятні моменти динамічнішими. Mijia Pocket Photo Printer 1S підключається до смартфонів через Bluetooth і використовує для друку фотопапір ZINK.
 
Кишеньковий фотопринтер Mijia Pocket Photo Printer 1S буде доступний для купівлі за ціною від 399 юанів (близько 55 доларів) з 19 липня. Папір для фотодруку, що продається окремо, коштуватиме 99 юанів (близько 15 доларів) за пачку з 50 аркушів.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео