China-Review.com.ua » Новости » Київстар запроваджує новий код: що робити власникам SIM-карт зі старими номерами

Київстар запроваджує новий код: що робити власникам SIM-карт зі старими номерами

Поделиться:
07 августа, 2024
Автор: Admin2
1 007
0
Київстар запроваджує новий код: що робити власникам SIM-карт зі старими номерами

Український мобільний оператор Київстар запроваджує у себе новий код, з якого починатимуться номери цього оператора – 077. Але це ніяк не вплине на власників інших номерів цього оператора. Їм не доведеться змінювати SIM-карти, і телефонувати до них можна буде за їхніми звичними номерами.

Про запровадження нового коду повідомили як у самій компанії Київстар, так і в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК).
 
У комісії зауважили, що дозвіл на використання коду 77 Київстару дали на 5 років. Новий код дасть змогу цьому мобільному оператору теоретично розширити свою клієнтську базу ще на 10 млн номерів.
 
На сьогодні Київстар об'єднує номери, які починаються з п'яти кодів: 67, 68, 96, 97, 98. Тепер до них приєднається ще й код 77. Тобто нові номери починатимуться так: +380 77.
 
"Ми впевнені, що ці сімки приносять удачу їх власникам. Вже скоро можна буде перевірити. Зараз ми впроваджуємо новий код в систему”, – повідомили у компанії.
 
Київстар запроваджує новий код 77: що робити власникам SIM-карт зі старими номерами
 
Там також повідомили, що вже почали впроваджувати номери з новим кодом. У Київстар також зазначили, що дасть компанії запровадження додаткового нового коду:
 
 
  • уникнення ситуації з дефіцитом вільних номерів;
  • розвиток існуючих послуг компанії і впровадження нових;
  • подовження карантинного періоду для наявного ресурсу нумерації задля зменшення скарг від абонентів. Тут, очевидно, йдеться про запуск номерів, які належали померлим людям, у повторне використання. Нерідко від їхніх родичів і друзів приходять скарги, що померлий "з'явився у мережі" через кілька місяців після поховання;
  • створить ресурс у разі поломки в мережі одного з операторів зв’язку.

Комментарии

Новости Портала
Офіційно представлені смартфони iPhone 16 та iPhone 16 Plus
Вчера, 22:10 0

Офіційно представлені смартфони iPhone 16 та iPhone 16 Plus

Усі ранні витоки підтвердилися, тож залишається лише підбити підсумки. Найголовніше – базовий iPhone нарешті отримав новий дизайн. Вперше з часів iPhone 11 модуль камери став виглядати інакше. І хоча можна сказати, що iPhone X/XS були приблизно такими ж, виглядає

Представлені iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max
Вчера, 22:06 0

Представлені iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max

Компанія Apple представила на своїй презентації флагманський смартфон iPhone 16 Pro після презентації стандартного iPhone 16.

Видео