China-Review.com.ua » Новости » Невтішні новини для мільйонів українців: популярний мобільний оператор змінює тарифи

Невтішні новини для мільйонів українців: популярний мобільний оператор змінює тарифи

Поделиться:
22 мая, 2024
Автор: Admin2
2 123
0
Невтішні новини для мільйонів українців: популярний мобільний оператор змінює тарифи

Один з найпопулярніших мобільних операторів України — “Київстар” повідомив про низку змін в тарифних планах. Причина — необхідність збалансувати витрати на обслуговування абонентів. Зокрема абонента пропонують перейти на нові тарифні плати з більшим обсягом послуг або обрати дешевший тарифний план з меншим наповненням. Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров.



Деталі
За словами Комарова зміна тарифів неминуча. В Україні зростає інфляція, а девальвація гривні змушує виробників та сервіс-провайдерів підвищувати ціни. Київстар же підвищує ціни вперше від початку війни. При цьому клієнтам пропонують обрати новий тариф з більшим обсягом послуг або перейти на дешевший тариф.

При цьому зміни торкнуться тарифних планів, які не переглядали вже кілька років. Щодо абонентів, які підключили свої тарифи менше ніж рік тому, то їм дадуть “імунітет”, тобто не змінюватимуть тарифи ще певний час.


Олександр Комаров зазначає, що тарифи клієнтів, які підключилися менше ніж рік тому, змінювати не будуть. Це певне правило Київстару.


У Київстар з’явиться новий код
Номери “Київстару” будуть починатися з нового коду 077. Раніше оператор отримав дозвіл на використання коду мережі призначення 77 (+380 77). Тобто тепер нові номери оператора будуть починатися з 077. При цьому на діючі номери це ніяк не вплине.

Додатковий код дозволить уникнути дефіциту вільних номерів. Київстар — один із найпопулярніших мобільних операторів, тож вільного номерного ресурсу що залишився надто мало, для задоволення запитів клієнтів його не вистачить навіть на два роки. Додамо, що наразі Київстар використовує 5 національних кодів мережі мобільного зв’язку:


  • 067;
  • 068;
  • 096;
  • 097;
  • 098.


При цьому всі ці зміни сприймаються українцями з певним обуренням. Чимало людей не можуть витрачати більше на послуги мобільного зв’язку, тож постійно просять оператора створити дешеві тарифи лише для дзвінків. Така пропозиція буде популярною серед пенсіонерів та тих, хто не користується мобільним інтернетом.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео