China-Review.com.ua » Новости » Київстар повідомив важливу новину про зміни в роботі: має знати кожен абонент

Київстар повідомив важливу новину про зміни в роботі: має знати кожен абонент

Поделиться:
09 марта, 2024
Автор: Admin2
1 239
0
Київстар повідомив важливу новину про зміни в роботі: має знати кожен абонент

Днями стало відомо, що український мобільний оператор “Київстар” отримав дозвіл на користування кодом мережі 077 (+380 77). Розповідаємо, що зміниться для чинних абонентів Київстар.

Про новий код повідомили в Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку. В НКЕК зазначали:


  • дозвіл видали на п’ять років;
  • Київстар зможе підключити до мережі додатково десять мільйонів абонентів.
    НКЕК ухвалила рішення видати ПАТ “Київстар” дозвіл на користування кодом мережі 77 терміном на 5 років.


На чинних абонентів це рішення ніяк не вплине. Номери будуть дійсними і надалі. Новий код можна отримати при покупці нової SIM-картки.


Навіщо “Київстару” новий код.
В “Київстар” зазначили, що новий код дозволить уникнути дефіциту вільних номерів. Крім того поява нового коду потрібна для:

збереження можливості подальшого сталого розвитку існуючих послуг;
встановлення достатнього карантинного періоду для наявного ресурсу нумерації для скорочення кількості скарг від абонентів;
створити ресурс в разі виходу з ладу у мережі одного з операторів зв’язку.
Відомо, що вільного номерного ресурсу зараз надто мало для задоволення потреб “Київстар” в перспективі найближчих двох років. Про це йшлося в опублікованому листі з проханням виділити новий код від приватного акціонерного товариства “Київстар” до НКЕК.


Які коди діють в “Київстар” зараз
Наразі мобільний оператор Київстар використовує п’ять національних кодів мережі мобільного зв’язку. Це — 67,68, 96, 97 та 98.

В найближчій перспективі у продажі з’являться сім-карти Київстар з кодом 77.


Додамо, що з першого лютого в Київстар змінилася вартість розсилки Viber-повідомлень. Це стосується корпоративних клієнтів, які здійснюють комерційні розсилки через популярний месенджер. Нагадаємо, що в результаті порівняння тарифних планів популярних операторів Київстар зайняв перше місце по доступності мобільних дзвінків.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео