China-Review.com.ua » Новости » Київстар надасть компенсацію своїм абонентам

Київстар надасть компенсацію своїм абонентам

Поделиться:
12 декабря, 2023
Автор: Admin2
1 210
0
Київстар надасть компенсацію своїм абонентам

Тисячі абонентів Київстару у вівторок, 12 грудня, залишилися без зв'язку та мобільного інтернету через масштабний збій у мережі внаслідок потужної хакерської атаки. Тому всі абоненти, які не змогли скористатися послугами мобільного оператора, отримають компенсацію.


Про це заявила директор із корпоративних комунікацій компанії Ганна Захараш на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, в результаті атаки хакерів персональні дані абонентів не були скомпрометовані. Фахівці продовжують працювати над усуненням наслідків цієї атаки, щоб якнайшвидше відновити зв'язок та надати доступ до сервісів оператора.

«Київстар обов'язково надасть компенсацію абонентам, які не мали зв'язку або не могли скористатися сервісами оператора. Просимо вибачення за тимчасові незручності і дякуємо за розуміння», — заявила Ганна Захараш.

Вона також додала, що для фіксації факту атаки хакерів Київстар залучив представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб. Усі вони працюють у офісі компанії.

Комментарии

Новости Портала
Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев
Сегодня, 15:05 0

Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев

Один из самых популярных мобильных операторов Украины – Киевстар сообщил отличную новость для всех украинцев. Абоненты получат очередной подарок – бесплатный интернет на три месяца. На официальной странице Киевстара в Facebook рассказали, как украинцам принять

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців
Сегодня, 15:00 0

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців

Один з найпопулярніших мобільних операторів України — Київстар повідомив чудову новину для всіх українців. Абоненти отримають черговий подарунок — безкоштовний інтернет на три місяці. На офіційній сторінці Київстар у Facebook розповіли, як українцям прийняти участь

Видео