China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi випустила нову бездротову зарядну станцію потужністю 30Вт

Xiaomi випустила нову бездротову зарядну станцію потужністю 30Вт

Поделиться:
31 июля, 2024
Автор: Admin2
810
0
Xiaomi випустила нову бездротову зарядну станцію потужністю 30Вт

На китайських платформах електронної онлайн-комерції, таких як JD.COM, з'явився у продажу новий бездротовий зарядний пристрій Xiaomi. Ціна її становить 99 юанів (450 гривень). Давайте розберемося, які переваги має цей продукт.

Особливістю Xiaomi 30W Vertical Wireless Charger є наявність одразу двох котушок зарядки. Це означає, що ви зможете підключати до неї відразу два свої пристрої: один у похилому положенні, а другий - горизонтально, поклавши його на основу зарядки.


Крім цього, можна зазначити, що станція сумісна з міжнародним протоколом бездротової зарядки Qi (Чі), а отже, перелік смартфонів, з якими взаємодіє ця зарядка, досить широкий. Повний список можна побачити у цій таблиці:


При цьому слід зазначити, що швидкість зарядки залежатиме від того, смартфон якого бренду ви розмістите на станції. Так, для пристроїв Xiaomi максимальна швидкість становить 30Вт; в той же час телефони від Apple заряджатимуться на потужності 7,5Вт, Samsung - 10Вт.

Xiaomi 30W Vertical Wireless Charger оснащена світловим індикатором, який показуватиме стан заряджання вашого пристрою в реальному часі. Крім того, у вертикальної зарядки є просунуті функції безпеки, як-от:


  • Виявлення металевих предметів. У випадку, якщо на зарядці лежатиме сторонній предмет, виготовлений із металу, зарядний пристрій
  • припинить подавати струм.
  • Захист від перенапруги струму
  • Захист вашого пристрою від перегріву

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Вчера, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Вчера, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео