China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi випустила бюджетний USB-кабель з функцією 120-ватної зарядки

Xiaomi випустила бюджетний USB-кабель з функцією 120-ватної зарядки

Поделиться:
07 июня, 2024
Автор: Admin2
1 262
0
Xiaomi випустила бюджетний USB-кабель з функцією 120-ватної зарядки

Компанія Xiaomi випустила новий фірмовий кабель для заряджання смартфонів, планшетів, ноутбуків та інших пристроїв. Незважаючи на доступну ціну, він отримав кілька особливостей, що виділяють його на тлі аналогічних і навіть деяких дорожчих рішень.


Назва Xiaomi 6A одразу вказує на одну з характеристик аксесуара: здатність витримувати силу струму до 6 А (максимальна потужність 120 Вт). Друга особливість новинки - силіконова ізоляція, завдяки якій провід не так сильно заплутується, як аналоги зі звичайною "сорочкою".


Новинка розрахована на роботу з блоками живлення, що оснащені роз'ємом USB Type-A. Конектор Type-C, за заявою виробника, витримає до 10000 циклів підключення до смартфону. Довжина кабелю становить два метри, максимальна швидкість передачі даних – до 480 Мбіт/с. Новинка в рожевому, блакитному та білому обплітанні вже надійшла у продаж у Китаї за ціною $6.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео