China-Review.com.ua » Новости » Список смартфонів Xiaomi з підтримкою бездротової зарядки у 2023 році

Список смартфонів Xiaomi з підтримкою бездротової зарядки у 2023 році

Поделиться:
13 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 635
0
Список смартфонів Xiaomi з підтримкою бездротової зарядки у 2023 році

Китайська компанія Xiaomi здійснила справжній прорив у галузі бездротової зарядки, зробивши велику роботу та створивши швидку, ефективну та безпечну систему бездротової зарядки.

Зараз все більше смартфонів китайської марки мають підтримку бездротової зарядки. Ми вирішили зібрати в одній статті всі моделі Xiaomi смартфонів з бездротовою зарядкою, які доступні на ринку на сьогоднішній день. Щоправда, поки ця опція обмежена виключно флагманськими моделями серед бюджетних і навіть смартфонів середнього класу Xiaomi. Redmi та POCO бездротову зарядку ви не зустрінете.

Смартфони Xiaomi, що підтримують бездротову зарядку:

  • Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro: обидва смартфони мають бездротову зарядку потужністю 50 Вт, що дозволяє зарядити їх менш ніж за годину. На додаток до цього вони підтримують 10-ватну зворотну зарядку.
  • Серія Xiaomi 12S: хоча Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro та Xiaomi 12S мають різну ємність акумулятора, всі вони підтримують швидке бездротове заряджання потужністю 50 Вт і зворотне заряджання потужністю 10 Вт.
  • Xiaomi 12 Pro: цей смартфон обладнаний батареєю на 4600 мАч і підтримує 50-ватну бездротову зарядку та 10-ватну зворотну зарядку.
  • Xiaomi 12: базовий флагман Xiaomi 12 теж підтримує 50-ватну бездротову зарядку і 10-ватну зворотну і живиться від батареї на 4500 мАг.
  • Xiaomi Mi 11 Ultra та Xiaomi Mi 11: Ultra-версія оснащується батареєю на 5000 мАг і підтримує бездротову зарядку потужністю 67 Вт, тоді як базова модель живиться від акумулятора на 4520 мАг з бездротовою 33-ватною зарядкою.
  • Серія Xiaomi Mi 10: Xiaomi Mi 10 і Mi 10S живляться від батареї ємністю 4780 мАг і підтримують 30-ватну бездротову зарядку, а в Pro-версії встановлений акумулятор на 4500 мАг, який також має бездротову зарядку.


Xiaomi Mi 10 Ultra: цей смартфон оснащений батареєю на 4500 мАг і підтримує 50-ватну бездротову зарядку та 10-ватну зворотну.

Крім перелічених вище моделей в асортименті Xiaomi є ще кілька смартфонів з підтримкою бездротової зарядки. Серед них - Redmi K60 і Redmi K60 Pro для китайського ринку, Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi Mix 3 і Mi Mix 2S.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео