China-Review.com.ua » Новости » П’ять лайфхаків, завдяки яким смартфон триматиме заряд вдвічі довше, ніж зазвичай

П’ять лайфхаків, завдяки яким смартфон триматиме заряд вдвічі довше, ніж зазвичай

Поделиться:
27 июля, 2024
Автор: Admin2
1 549
0
П’ять лайфхаків, завдяки яким смартфон триматиме заряд вдвічі довше, ніж зазвичай

Кожен власник смартфона хотів би, щоб гаджет не розряджався якомога довше. Та навіть новенький смартфон з потужним акумулятором інколи не тримає один заряд навіть до кінця дня.

Постійно його заряджати, по-перше, не зручно, а по-друге, не зовсім правильно. Через часте заряджання батарея швидше зношується й чим далі, тим гірше тримає заряд. Експерти розповіли, яким чином можна зробити так, щоб телефон не розряджався вдвічі довше ніж зазвичай. Обов’язково спробуйте повторити це й зі своїм девайсом.



Потрібно виконати всього п’ять дій


Щоб смартфон не розряджався якомога довше потрібно виконати ряд простих маніпуляцій:


  • Контролюйте рівень яскравості екрана. В декого він регулюється автоматично — в такому разі вимкніть цю функцію. Встановіть яскравість на рівні 30-50%. Цього достатньо для нормальної роботи з пристроєм і для акумулятора така яскравість не є накладною.
  • Змініть фон з білого на темний. Виявляється це також допомагає зекономити відсотки на акумуляторі. І в жодному разі не встановлюйте так звані “живі” шпалери. Можливо це й красиво, однак споживають подібні анімації надто багато ресурсу.
  • Завжди вимикайте Wi-Fi, Bluetooth і GPS, якщо ви ними не користуєтесь. Наприклад, часто в дорозі ми користуємось мобільним інтернетом, і вайфай не потрібен, але він залишається ввімкненим. Всі ці безпровідні технології також сильно зменшують заряд батареї.
  • Не нехтуйте режимом політ. Особливо доречно його вмикати на ніч, коли телефоном ви не користуєтесь, але вимикати зовсім не хочете, або ж плануєте скористуватися будильником.
  • Завжди повністю закривайте додатки. Якщо ви вийдете з програми — це не означає, що ви її закрили. Повноцінно вона закривається лише тоді, коли ви посвайпаєте всі вкладки.

Також, періодично очищайте кеш та історію браузера. На деяких смартфонах є функція “Економія заряду”. Нею теж варто активно користуватися.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео