China-Review.com.ua » Новости » В Україні запровадили нову цифрову послугу для призівників

В Україні запровадили нову цифрову послугу для призівників

Поделиться:
16 июня, 2024
Автор: Admin2
920
0
В Україні запровадили нову цифрову послугу для призівників

Відтепер бронювання працівників різноманітних установ та підприємств в Україні можна буде здійснювати у цифровому форматі через додаток «Дія». Відповідну постанову вже схвалив Кабінет Міністрів.

Як проходити бронювання в «Дія»


Тепер щоб забронювати будь-якого свого працівника та вберегти його від мобілізації керівник підприємства повинен виконати лише кілька простих дій, а саме:


  • подати списки працівників, що підлягають бронюванню через особовий кабінет на порталі «Дія»
  • та підтвердити своє заяву за допомогою електронного підпису;
  • система в автоматичному порядку перевірити, чи особи, перелічені у цьому списку, трудоулаштовані та чи є про них дані в системі
  • «Оберіг»;
  • протягом дня заявник отримає результат перевірки у додатку «Дія».


Далі все індивідуально. Якщо за результатами перевірки ці співробітники є офіційно працевлаштованим, інформація про шкірного з них з'явиться у додатку «Резерв+». Додатково можна буде отримати витяг з реестру в паперовому вигляді, що підтверджує факт бронювання.

У разі відмови комусь із перелічених працівників у бронюванні, керівник підприємства отримає негативну відповідь у своєму особистому кабінеті на порталі «Дія».


Коли можна буде скористатися послугою цифрового бронювання
Міністр Федоров повідомив, що на даний момент послуга цифрового бронювання все ще перебуває на етапі удосконалення та перевірки. Скористатися нею українці зможуть уже з початку липня цього року.


Варто зазначити, що така система бронювання значно спростить роботу багатьох підприємств, які через бумажну плутанину іноді не встигають забронювати своїх працівників. Адже мобілізація цінних кадрів, зокрема працівників ключових для держави підприємств, може боляче вдарити по економіці країни. Тож удосконалення та цифровізація системи бронювання зараз безумовно на часі.

Комментарии

Новости Портала
На краудфандингу Xiaomi з'явився розумний телескоп із ШІ-функціями
Вчера, 14:00 0

На краудфандингу Xiaomi з'явився розумний телескоп із ШІ-функціями

Однією з новинок краудфандингової платформи Xiaomi Youpin став телескоп Dangdangli TW2 із функціями цифрової камери. Однією з його головних особливостей є підтримка алгоритмів штучного інтелекту для обробки зображень та підвищення їх якості.

Xiaomi анонсировала умный чайник с поддержкой HyperOS Connect
Вчера, 12:32 0

Xiaomi анонсировала умный чайник с поддержкой HyperOS Connect

Xiaomi представила очередную новинку для дома в лице умного чайника Mijia Smart Multifunctional Health Kettle P1 или просто Kettle P1, который поддерживает технологию HyperOS Connect для легкого и быстрого подключения к смартфону.

Видео