China-Review.com.ua » Новости » Google дозволить ділитися своїми паролями

Google дозволить ділитися своїми паролями

Поделиться:
28 мая, 2024
Автор: Admin2
1 106
0
Google дозволить ділитися своїми паролями

Оновлення сервісів Google Play від травня 2024 року тепер дозволяє користувачам ділитися паролями з членами сім’ї. Ця нова функція, про яку повідомляє Android Authority, є частиною Google Password Manager і поширюється вже… зараз.

З цим оновленням паролі, що зберігаються в менеджері паролів Google, можна передавати в рамках “сімейної групи” Google, до якої можуть входити до шести осіб. Після того як пароль передано, він зберігається в сенеджері паролів Google одержувача, що робить його доступним на мобільних пристроях, але поки не в Chrome на ПК.

Для обміну паролями поза групою користувачам доведеться вдатися до таких методів, як Nearby Share або інших менш безпечних альтернатив, зазначають ЗМІ.

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Сегодня, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Сегодня, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео