China-Review.com.ua » Новости » У WhatsApp на Android можна увійти без пароля

У WhatsApp на Android можна увійти без пароля

Поделиться:
31 октября, 2023
Автор: Admin2
1 448
0
У WhatsApp на Android можна увійти без пароля

Google є одним з найбільших прихильників паролів і нещодавно зробив їх за замовчуванням для входу в особисті облікові записи Google.

Користувачі Android тепер можуть розблокувати WhatsApp без пароля, просто використовуючи один із своїх ключів доступу (автентифікацію по обличчю, відбиток пальця або PIN-код).

Компанія оголосила через X/Twitter, що WhatsApp на Android зможе використовувати паролі для спрощення входу до системи.

У повідомленні наголошується, що тепер просте сканування обличчя або зчитування відбитків пальців відкриє програму. Звичайно, телефони, які не мають таких можливостей, можуть використовувати ключі доступу у форматі PIN.


Підключений номер телефону все одно необхідно буде підтвердити, ймовірно, при першому запуску (або через якийсь час).

WhatsApp поки не згадав про дату впровадження цього нового методу входу. Оновлення може бути серверним, або воно може бути запаковано в нову версію, яка ще не доступна.


Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео