China-Review.com.ua » Новости » Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Поделиться:
18 мая, 2024
Автор: Admin2
1 177
0
Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

У зв’язку з набуттям чинності закону про мобілізацію українці віком від 18 до 60 років, які є військовозобов’язаними, мають 60 днів для оновлення своїх даних. Щоб уникнути довгих черг та швидко і зручно виконати вимоги закону, це можна зробити у ЦНАПі. Міністерство розробило електронний функціонал для ЦНАПів, щоб спростити процес та зменшити навантаження на військкомати.


Як це працює:

  • Відвідайте ЦНАП: зверніться до найближчого ЦНАПу з оновленою особистою інформацією.
  • Надайте та підтвердіть інформацію: Надайте свої дані адміністратору ЦНАПу, який внесе їх до електронної системи.
  • Автоматичне оновлення: інформація автоматично інтегрується до реєстру “Оберіг”.
  • Отримайте підтвердження: Ви отримаєте витяг з печаткою та підписом адміністратора ЦНАП, що підтверджує оновлення даних.


Навіть якщо ви не маєте військового квитка, роками не відвідували військкомат або не оновлювали свої дані в ЦНАПі, ви можете пройти цю процедуру. Це забезпечить дотримання закону та захистить вас від штрафів.


Міністерство цифрової трансформації навчило понад 8 300 адміністраторів ЦНАП працювати з новою електронною платформою за допомогою онлайн-тренінгів, інструкцій та відеопосібників.

Комментарии

Новости Портала
Журналисты поиграли в S.T.A.L.K.E.R. 2 и поделились впечатлениями
Вчера, 23:00 0

Журналисты поиграли в S.T.A.L.K.E.R. 2 и поделились впечатлениями

Первыми впечатлениями от игры стало то, что она сразу погружает игрока в напряженный геймплей. Открытый мир становится доступен достаточно быстро. Игроки получают возможность свободно исследовать Зону и не следовать строго сюжету. Журналисты отметили, что

Журналісти пограли в S.T.A.L.K.E.R. 2 і поділились враженнями
Вчера, 23:00 0

Журналісти пограли в S.T.A.L.K.E.R. 2 і поділились враженнями

Першими враженнями від гри стало те, що вона одразу занурює гравця в напружений геймплей. Відкритий світ стає доступний досить швидко. Гравці отримують можливість вільно досліджувати Зону і не слідувати строго за сюжетом. Журналісти зазначили, що S.T.A.L.K.E.R. 2

Видео