China-Review.com.ua » Новости » Українцям назвали спосіб видалити номер телефону з бази спамерів

Українцям назвали спосіб видалити номер телефону з бази спамерів

Поделиться:
12 июня, 2023
Автор: Admin2
2 814
0
Українцям назвали спосіб видалити номер телефону з бази спамерів

Експерт Юрій Шарлай розповів, що користувач смартфону щодня отримує щонайменше один дзвінок або СМС із рекламою. Фахівець в інтерв’ю агенції назвав спосіб видалити номер телефону з бази спамерів.

За словами Шарлая, повністю забрати дані з усіх баз неможливо. Оскільки людина не знає, скільки різних джерел існує — громадських і непублічних, у яких є дані. Деякі українці самі заносить свої контакти, наприклад, у профілі соцмереж. Ці дані за бажання можна прибрати, нагадав Шарлай.


Найбільше запитань у користувачів виникає, коли потрібно залишити свій номер в якійсь організації, зазначив експерт. Такі бази продаються всюди, у тому числі в даркнеті. Звідти нічого не можна видалити звичайній людині, розповів Юрій Шарлай.


Тимчасовий захист від дзвінків спамерів людина отримує, якщо змінює свій номер телефону на новий. Ці дані спочатку будуть відсутні у базах даних.

“Але через деякий час так чи інакше оновлення бази будуть і ваш телефон з’явиться у можливій спам-розсилці”, – попередив фахівець.

Якщо є бажання користуватися рекламними оголошеннями, то краще придбати для цього окремі сім-картки. Але повністю захиститись ніколи не вийде, резюмував експерт.

Комментарии

Новости Портала
Nothing выпустит бюджетный смартфон под суббрендом
Вчера, 19:12 0

Nothing выпустит бюджетный смартфон под суббрендом

Nothing готовится к запуску своего доступного смартфона за 140 долларов, но выйдет он под дочерним брендом компании CMF.

Nothing випустить бюджетний смартфон під суббрендом
Вчера, 19:11 0

Nothing випустить бюджетний смартфон під суббрендом

Nothing готується до запуску свого найдоступнішого смартфона за 140 доларів, але вийде він під дочірнім брендом компанії CMF.

Видео