China-Review.com.ua » Новости » Українцям назвали спосіб уникнути дзвінків шахраїв

Українцям назвали спосіб уникнути дзвінків шахраїв

Поделиться:
20 мая, 2023
Автор: Admin2
1 696
0
Українцям назвали спосіб уникнути дзвінків шахраїв

Щоб скоротити кількість шахрайських дзвінків або зовсім позбутися від них, необхідно завести два номери телефону — один для робочих питань, а другий виключно для покупок в інтернеті. Таку пораду в бесід дав фахівець з інформаційної безпеки Олег Туда.

За його словами, практика володіння «чистим» телефоном виправдана, оскільки ніхто не потурбує вас, окрім як з ділових та особистих питань. Однак цей спосіб не врятує від шахраїв, якщо трапиться витік баз даних номерів. Крім того, він є неефективним проти дзвінків від ботів, які набирають випадкові номери.


«Є випадки, коли хтось вам дзвонить, ви берете слухавку, а там нічого. Це просто перевірка, наскільки цей номер є актуальним. Далі він потрапляє до бази даних номерів, яким можна цілеспрямовано продзвонювати», – пояснив експерт.

Комментарии

Новости Портала
Эксперты прочат смерть обычных SIM-карт
27 марта, 2024 0

Эксперты прочат смерть обычных SIM-карт

В своем недавнем отчете Международная ассоциация операторов мобильной связи GSMA поделилась своим видением распространения eSIM в будущем.

Експерти пророкують смерть звичайних SIM-карт
27 марта, 2024 0

Експерти пророкують смерть звичайних SIM-карт

У своєму нещодавньому звіті Міжнародна асоціація операторів мобільного зв’язку GSMA поділилася своїм баченням щодо поширення eSIM у майбутньому.

Видео