China-Review.com.ua » Новости » Розкрито робочі способи економії для абонентів “Київстар”, Vodafone та lifecell

Розкрито робочі способи економії для абонентів “Київстар”, Vodafone та lifecell

Поделиться:
15 мая, 2023
Автор: Admin2
1 908
0
Розкрито робочі способи економії для абонентів “Київстар”, Vodafone та lifecell

Провайдери мобільного зв'язку в Україні, включаючи “Київстар”, Vodafone та lifecell, продовжують підвищувати тарифи на мобільні та інтернет-послуги. Проте експерти запропонували кілька стратегій, які можуть допомогти абонентам зберегти свої гривні.

Наголошуючи на важливості вибору правильного тарифного плану, експерти виділяють його як перший і найважливіший крок до економії на послугах мобільного зв'язку. Вони рекомендують вибирати тарифні пакети, які відповідають вашому бюджету та режиму використання.

“Виберіть тарифний план, який відповідає вашим вимогам. Наприклад, якщо ви сильно залежите від інтернету, обирайте тарифний план із великим обсягом даних. З іншого боку, якщо ви часто дзвоните, вам більше підійде тарифний план з великою кількістю хвилин”, – радять експерти.


Крім того, вони радять користуватися акціями та знижками, які пропонують постачальники послуг, що може суттєво знизити щомісячні витрати.


“Щоб заощадити на дзвінках та смс, розгляньте можливість використання комунікаційних програм, таких як Viber, WhatsApp та Telegram. Ці програми дозволяють безкоштовно спілкуватися через інтернет, позбавляючи необхідності платити за дзвінки або повідомлення. Ці програми працюють не лише в Україні, а й за кордоном», – додали експерти.


Ще один спосіб заощадити на послугах мобільного зв'язку – скоротити використання мобільного інтернету, оскільки він найчастіше є найвитратнішим компонентом. Експерти рекомендують використовувати Wi-Fi, коли це можливо, відключати мобільні дані, коли вони не використовуються, та уникати завантаження великих файлів або потокового відео під час використання мобільних даних.

Провайдери також пропонують щомісячні пакети, що включають певну кількість хвилин та текстів, що може бути економічно вигідно для тих, хто часто дзвонить або пише повідомлення.


"Пакети пропонують ефективний спосіб управління витратами на мобільний зв'язок, оскільки користувачі платять за певну кількість послуг, які можна використовувати протягом місяця".


Нарешті, вони радять відключити автоматичне оновлення додатків, яке може споживати значну кількість інтернет-даних та призводити до додаткових витрат. Натомість слід використовувати ручне оновлення при підключенні до Wi-Fi, щоб ще більше заощадити на витратах на мобільний зв'язок.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео