China-Review.com.ua » Новости » Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

Поделиться:
10 марта, 2023
Автор: Admin2
1 235
0
Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

В Україні всього три популярні мобільні оператори, це Київстар, Водафон і Лайфселл. Останній став дуже популярним за період постійних відключень електроенергії.

Жителі багатьох областей переходили до цього оператора, адже він пропонував відмінний сигнал та інтернет у тих локаціях, де той же Київстар практично нічого не тягнув. Але, як виявилося, компанія вирішила скористатися своєю популярністю і трохи обдурила клієнтів. Зокрема оператор пропонує тарифи з безлімітним інтернетом, які користуються найбільшою популярністю. Але насправді ліміти є. Однак про них клієнтів не попереджають.


Безлімітний інтернет таким не є
До компанії почали масово скаржитися клієнти, які є власниками тарифу "Безлімітний інтернет". Кажуть, чомусь ліміти існують, і коли використано 50 Гб, швидкість стає такою повільною, що неможливо навіть відкрити месенджер.

"Чому в тарифі з безлімітним інтернетом ви все одно встановлюєте ліміт на 50 Гб, а потім занижуєте швидкість до неможливості користування інтернетом, навіщо цей обман?", - Запитав абонент.


У компанії підтвердили, що справді така проблема є і пояснили такі дії.
"Ми змушені встановлювати обмеження, щоб навантаження на базові станції було рівномірним і не було перевантаження", - пояснив представник lifecell.


Багатьох така відповідь не влаштувала, адже ціна тарифу не найнижча, а виявляється, що Інтернету може не вистачити на місяць, якщо особа, наприклад, активно використовує різноманітні робочі програми, працює віддалено та користується виключно мобільним інтернетом.


Мобільний зв'язок та Інтернет можуть “глушити”
І до теми мобільного зв'язку. Нещодавно в Раді ухвалили закон, що дозволяє поліції, СБУ та іншим подібним органам втручатися в роботу мобільного зв'язку, якщо йдеться про виявлення та затримання диверсійних груп. У регіоні, де відбувається затримання, можуть глушити зв'язок за допомогою дронів.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео