China-Review.com.ua » Новости » Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

Поделиться:
10 марта, 2023
Автор: Admin2
1 164
0
Популярний мобільний оператор обдурив клієнтів пропонуючи умови тарифу, що не відповідають дійсності

В Україні всього три популярні мобільні оператори, це Київстар, Водафон і Лайфселл. Останній став дуже популярним за період постійних відключень електроенергії.

Жителі багатьох областей переходили до цього оператора, адже він пропонував відмінний сигнал та інтернет у тих локаціях, де той же Київстар практично нічого не тягнув. Але, як виявилося, компанія вирішила скористатися своєю популярністю і трохи обдурила клієнтів. Зокрема оператор пропонує тарифи з безлімітним інтернетом, які користуються найбільшою популярністю. Але насправді ліміти є. Однак про них клієнтів не попереджають.


Безлімітний інтернет таким не є
До компанії почали масово скаржитися клієнти, які є власниками тарифу "Безлімітний інтернет". Кажуть, чомусь ліміти існують, і коли використано 50 Гб, швидкість стає такою повільною, що неможливо навіть відкрити месенджер.

"Чому в тарифі з безлімітним інтернетом ви все одно встановлюєте ліміт на 50 Гб, а потім занижуєте швидкість до неможливості користування інтернетом, навіщо цей обман?", - Запитав абонент.


У компанії підтвердили, що справді така проблема є і пояснили такі дії.
"Ми змушені встановлювати обмеження, щоб навантаження на базові станції було рівномірним і не було перевантаження", - пояснив представник lifecell.


Багатьох така відповідь не влаштувала, адже ціна тарифу не найнижча, а виявляється, що Інтернету може не вистачити на місяць, якщо особа, наприклад, активно використовує різноманітні робочі програми, працює віддалено та користується виключно мобільним інтернетом.


Мобільний зв'язок та Інтернет можуть “глушити”
І до теми мобільного зв'язку. Нещодавно в Раді ухвалили закон, що дозволяє поліції, СБУ та іншим подібним органам втручатися в роботу мобільного зв'язку, якщо йдеться про виявлення та затримання диверсійних груп. У регіоні, де відбувається затримання, можуть глушити зв'язок за допомогою дронів.

Комментарии

Новости Портала
Польша сделала важное объявление для всех украинцев: касается выплат и права на пребывание в стране
10 мая, 2024 0

Польша сделала важное объявление для всех украинцев: касается выплат и права на пребывание в стране

В Польше находится около миллиона беженцев из Украины. Это значительно меньше, чем было в первый год войны, однако все еще цифра остается весомой. В последнее время вокруг пребывания украинцев в этой стране велось множество дискуссий, особенно под вопросом были

Польща зробила важливе оголошення для всіх українців: стосується виплат та права на перебування у країні
10 мая, 2024 0

Польща зробила важливе оголошення для всіх українців: стосується виплат та права на перебування у країні

У Польщі перебуває близько мільйона біженців із України. Це значно менше, ніж було в перший рік війни, проте цифра залишається вагомою. Останнім часом довкола перебування українців у цій країні велося безліч дискусій, особливо під питанням були чоловіки, яким не

Видео