China-Review.com.ua » Новости » Чому Xiaomi не підключається до Wi-Fi: інструкція, як виправити

Чому Xiaomi не підключається до Wi-Fi: інструкція, як виправити

Поделиться:
11 июля, 2022
Автор: Admin2
1 591
0
Чому Xiaomi не підключається до Wi-Fi: інструкція, як виправити

Технології постійно та стрімко розвиваються. Wi-Fi за кілька років став з дивовижного бездротового з'єднання, у повсякденність для більшості з нас. За статистикою у світі Wi-Fi користується близько 4 мільярдів людей, що становить понад половину всього людства.

 Дане бездротове з'єднання використовується не тільки просунутою молоддю, але навіть дітьми та старими. Однак іноді буває ситуація, коли смартфон Xiaomi, Redmi або Poco під керуванням оболонки MIUI відмовляється підключатися до мережі, що робити в такій ситуації?



Насамперед потрібно визначитися, проблема полягає у вашому смартфоні або домашній мережі/роутері. Спробуйте підключитися зі свого смартфона до іншої мережі, наприклад, роздати мережу з іншого смартфона або скористатися Wi-Fi у кафе. Якщо поза домом все працює, що означає проблема не в смартфоні. Можна зробити і зворотний трюк - спробуйте підключитися до домашньої мережі з ноутбука або іншого смартфона, це дозволить зрозуміти, в чому саме ховається причина.

 
Спробуйте зайти в налаштування смартфона, знайти вашу домашню мережу та "забути" її пароль та налаштування. Після цього знову ввімкнути Wi-Fi і знову підключитися до неї, ввівши пароль. Ви також можете спробувати перезавантажити смартфон і маршрутизатор (роутер), часто це вирішує всі проблеми. Якщо ви вважаєте себе просунутим користувачем, спробуйте зайти в роутер і змінити спосіб шифрування ключів на WPA.


 

Ще одним можливим рішенням є зміна стандарту Wi-Fi. Цей пункт може називатися «Mode», «Бездротовий режим», «Параметри бездротового режиму», «Режим». Змінивши режим роботи з b\g\n на b\g, ви трохи знизите швидкість, але це може позбавити труднощів при підключенні.
 

Комментарии

Новости Портала
Топ 5 лучших смартфонов с IPS-экранами
Вчера, 23:36 0

Топ 5 лучших смартфонов с IPS-экранами

Редакция портала Чайная Ревю составила топ из пяти лучших смартфонов с IPS-экранами. Такая подборка обусловлена тем, что многие пользователи страдают от ШИМ в OLED-дисплеях.

Топ 5 кращих смартфонів з IPS-екранами
Вчера, 23:35 0

Топ 5 кращих смартфонів з IPS-екранами

Редакція порталу Чайна ревю склала топ із п’яти найкращих смартфонів з IPS-екранами. Така добірка зумовлена тим, що багато користувачів страждають від ШІМ в OLED-дисплеях

Видео