China-Review.com.ua » Новости » TikTok 18 плюс, як увімкнути: покрокова інструкція

TikTok 18 плюс, як увімкнути: покрокова інструкція

Поделиться:
26 февраля, 2024
Автор: Admin2
2 401
0
TikTok 18 плюс, як увімкнути: покрокова інструкція

TikTok – це соціальна мережа та сервіс, який швидко завоював популярність у всьому світі. Він був запущений у 2016 році і з тих пір став одним із найпопулярніших додатків для створення та перегляду коротких відео.

Основна особливість TikTok полягає в тому, що дозволяє користувачам створювати короткі відеоролики тривалістю до 60 секунд. Ці відео можуть бути як музичними кліпами, так і просто цікавими або цікавими моментами з життя. TikTok став популярним завдяки своїй простоті використання та можливості швидкого створення контенту. Користувачі можуть легко додавати ефекти, фільтри та музику до своїх відео, що робить процес створення контенту дуже цікавим. Крім того, TikTok має величезну аудиторію користувачів у всьому світі. У 2019 році кількість активних користувачів досягла 500 мільйонів людей на місяць. Це робить його однією з найпопулярніших соціальних мереж у світі.



 


Як же переглядати ролики 18+ у Tiktok? Платформа проводить дуже жорстку систему модерації контенту, тому будь-які відео з оголеними частинами тіла, мілітаристським характером, закликами до насильства або пов'язані з наркотиками миттєво блокуються. Єдиний спосіб знайти натяк на відверті відео, це спробувати в пошуку тегів знайти речі, що вас цікавлять, наприклад #груди або #фігура. Непристойні теги заборонені для використання.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Вчера, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Вчера, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео