China-Review.com.ua » Новости » Як завантажити довге відео в інстаграм 2023: покрокова інструкція

Як завантажити довге відео в інстаграм 2023: покрокова інструкція

Поделиться:
03 августа, 2023
Автор: Admin2
2 774
0
Як завантажити довге відео в інстаграм 2023: покрокова інструкція

Instagram почав свій шлях як додаток, де користувачі могли ділитися фотографіями та короткими відео. Однак за останні кілька років Instagram значно розширив свій функціонал, додавши багато нових можливостей.

 Зараз Instagram - це повноцінна соціальна мережа, де користувачі можуть не лише ділитися фото та відео, а й спілкуватися з друзями та передплатниками, створювати історії, транслювати прямі ефіри, користуватися функцією "Директ" для обміну особистими повідомленнями, а також публікувати та переглядати контент на теми, які їм цікаві, завдяки хештегам та функції "Дослідити". Крім того, Instagram став важливим інструментом для бізнесу та маркетингу, дозволяючи компаніям просувати свої продукти та послуги, знаходити нових клієнтів та спілкуватися з ними через соціальну мережу.



На даний момент максимальна тривалість відео в Instagram складає 60 секунд. Ви можете записувати відео прямо з програми Instagram або стандартною програмою "Камера" вашого смартфона, але його довжина не повинна перевищувати 60 секунд. Ви можете використовувати спеціальні програми, які автоматично розбиватимуть ваші відео по 60 секунд. Можемо порекомендувати Continual для iOS та Story Cutter для Android. Якщо вам цієї тривалості мало, то можна скористатися сервісом IGTV, який дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Однак, щоб завантажити відео в IGTV, необхідно мати обліковий запис з бізнес-профілем або верифікований обліковий запис з великою кількістю передплатників

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео