China-Review.com.ua » Новости » Як дивитися ютуб у фоновому режимі на айфоні: покрокова інструкція

Як дивитися ютуб у фоновому режимі на айфоні: покрокова інструкція

Поделиться:
14 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 001
0
Як дивитися ютуб у фоновому режимі на айфоні: покрокова інструкція

Протягом багатьох років популярним відеосервісом продовжує залишатися YouTube. Хтось використовує його для перегляду коротких відео YouTube Shorts, комусь подобається дивитися відео улюблених блогерів, кулінарні рецепти, що навчають відео чи слухати музику.

Однак з появою YouTube Premium, слухати музику та чути звук із відтворюваного відео з вимкненим екраном пристрою можуть лише власники платної підписки. Це цілком можна зрозуміти, розробники та компанія Google хоче монетизувати свій сервіс, крім використання реклами. І якщо власники пристроїв на базі операційної системи Android можуть досить легко обійти обмеження, як бути власникам iPhone?

 




Знайдіть у YouTube те відео, яке ви хочете відтворювати у фоновому режимі та натисніть кнопку "Поділитися" для копіювання посилання на відео. Після цього відкрийте браузер (це може бути Safari або іншу програму) і вставте посилання на відео в пошуковий рядок. Після цього натисніть на іконку "Малюнок у картинці". Якщо все зроблено правильно, екран пристрою можна буде заблокувати, а звук з ролика відтворюватиметься із заблокованим екраном.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео