China-Review.com.ua » Новости » Як відключити гетконтакт преміум на iPhone

Як відключити гетконтакт преміум на iPhone

Поделиться:
15 марта, 2023
Автор: Admin2
2 730
0
Як відключити гетконтакт преміум на iPhone

Смартфони мають величезний функціонал, який з кожним роком лише розширюється. Крім базових можливостей пристрою, отримати додаткові унікальні фішки можна за рахунок встановлення та використання програмного забезпечення.

 Одним з популярних та унікальних програм є Getcontact. Якщо говорити дуже простою мовою, то ця програма дозволяє обчислити людину за номером телефону. Причому робиться це без залучення якихось спецслужб чи незаконних дій. Програма Getcontact лише показує те, як записана людина в телефонній книзі у людей. При цьому безкоштовний функціонал програми досить сильно обмежений, тому для повного доступу вам потрібно придбати передплату Premium.
 
 
Деякі користувачі, підключивши платну передплату преміум на гетьконтакт, забувають про це, після чого вони щомісяця списують гроші в автоматичному режимі. Як же відключити постійну оплату, якщо вона вам не потрібна? Зайдіть у програму та відкрийте її налаштування, після цього знайдіть рядок «iTunes Store та App Store». Нам потрібен пункт "Перегляд Apple ID". Після цього знаходимо Get Contact і тиснемо на кнопку «Вимкнути». Пояснимо, що вже списані гроші ніхто не поверне навіть якщо оплата пройшла кілька хвилин тому, але наступні платежі у вас списуватися не будуть.
 

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Вчера, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Вчера, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео