China-Review.com.ua » Новости » Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

Поделиться:
21 марта, 2023
Автор: Admin2
3 223
0
Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

У новій версії MIUI розробники змінили принцип показу реклами та рекомендацій у смартфонах Xiaomi. Якщо говорити докладніше, то основні відмінності можна описати так:

  • Раніше відключення реклами у кожному конкретному додатку означало (для системи), що у цьому додатку користувач хоче бачити рекомендації.
  • Тепер, якщо хоча б в одному системному меню рекомендації дозволені, всі системні додатки сприймають це як дозвіл на показ реклами.
Тому, на прикладі нового смартфона, я вирішив написати повний посібник з відключення реклами в MIUI, без використання будь-яких програм і сподіваюся, що воно буде корисним не тільки новачкам.
 
Перед тим як приступити до вимкнення, зайдіть у "Параметри" -> "Паролі та безпека" -> "Доступ до особистих даних" і відключіть:
 
  • MIUI Daemon
  • Звіт
  • MSA
 
Після цього поверніться в налаштування, відкрийте меню "Програми" -> "Всі програми" і вимкніть показ рекомендацій.
 
На робочому столі відкрийте будь-яку папку (якщо ні створіть), натисніть назву та відключіть пункт "Рекомендоване сьогодні", який відповідає за рекламу в папках MIUI.
 
Іноді цей пункт пропадає після вимкнення MSA.
Далі у програмі "Безпека" відкрийте налаштування, відключіть пункт "Показувати рекомендації", а потім у меню "Очищення" також відключіть показ реклами та нагадування про очищення, оскільки це сприяє тому, що смартфон розряджається швидше.
 
Тепер відкрийте програму "Теми" і в меню користувача натисніть на значок налаштувань, після чого вимкніть показ реклами та рекомендацій.
 
А щоб програма "Теми" не надсилала повідомлення про те, що з'явилася якась нова добірка, потрібно в меню "Про програму" заборонити показ повідомлень.
 
Якщо ви не видалили зі смартфона програми Mi Music та Mi Video, то в них також потрібно відключити рекомендації, щоб реклама не з'являлася в інших системних програмах.
 
У Mi Music відкрийте "Параметри" -> "Розширені налаштування" і відключіть показ реклами, а також (якщо не плануєте слухати музику онлайн) сервіси онлайн-контенту.
 
Щоб вимкнути рекламу в Mi Video, натисніть кнопку "Профіль", потім відкрийте налаштування, в яких знаходяться пункти для відключення рекомендацій.
 
Тепер на робочому столі знайдіть програму "Завантаження" і в його налаштуваннях також вимкніть показ реклами.
 
У вбудованому браузері MIUI теж є рекомендаційні інструменти. Щоб вимкнути, відкрийте налаштування (в меню профіль) -> Додаткові налаштування -> Показувати рекламу.
 
До речі, в цьому ж меню знаходиться вбудований блокувальник реклами, який спочатку вимкнений.
 
До інших системних програм рекомендаційні алгоритми поки не дісталися, так що на цьому налаштування закінчено і реклама більше не заважатиме користуватися смартфоном.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Сегодня, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Сегодня, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео