China-Review.com.ua » Новости » Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

Поделиться:
21 марта, 2023
Автор: Admin2
3 353
0
Як вимкнути рекламу на Xiaomi: повний посібник з налаштування в MIUI 14

У новій версії MIUI розробники змінили принцип показу реклами та рекомендацій у смартфонах Xiaomi. Якщо говорити докладніше, то основні відмінності можна описати так:

  • Раніше відключення реклами у кожному конкретному додатку означало (для системи), що у цьому додатку користувач хоче бачити рекомендації.
  • Тепер, якщо хоча б в одному системному меню рекомендації дозволені, всі системні додатки сприймають це як дозвіл на показ реклами.
Тому, на прикладі нового смартфона, я вирішив написати повний посібник з відключення реклами в MIUI, без використання будь-яких програм і сподіваюся, що воно буде корисним не тільки новачкам.
 
Перед тим як приступити до вимкнення, зайдіть у "Параметри" -> "Паролі та безпека" -> "Доступ до особистих даних" і відключіть:
 
  • MIUI Daemon
  • Звіт
  • MSA
 
Після цього поверніться в налаштування, відкрийте меню "Програми" -> "Всі програми" і вимкніть показ рекомендацій.
 
На робочому столі відкрийте будь-яку папку (якщо ні створіть), натисніть назву та відключіть пункт "Рекомендоване сьогодні", який відповідає за рекламу в папках MIUI.
 
Іноді цей пункт пропадає після вимкнення MSA.
Далі у програмі "Безпека" відкрийте налаштування, відключіть пункт "Показувати рекомендації", а потім у меню "Очищення" також відключіть показ реклами та нагадування про очищення, оскільки це сприяє тому, що смартфон розряджається швидше.
 
Тепер відкрийте програму "Теми" і в меню користувача натисніть на значок налаштувань, після чого вимкніть показ реклами та рекомендацій.
 
А щоб програма "Теми" не надсилала повідомлення про те, що з'явилася якась нова добірка, потрібно в меню "Про програму" заборонити показ повідомлень.
 
Якщо ви не видалили зі смартфона програми Mi Music та Mi Video, то в них також потрібно відключити рекомендації, щоб реклама не з'являлася в інших системних програмах.
 
У Mi Music відкрийте "Параметри" -> "Розширені налаштування" і відключіть показ реклами, а також (якщо не плануєте слухати музику онлайн) сервіси онлайн-контенту.
 
Щоб вимкнути рекламу в Mi Video, натисніть кнопку "Профіль", потім відкрийте налаштування, в яких знаходяться пункти для відключення рекомендацій.
 
Тепер на робочому столі знайдіть програму "Завантаження" і в його налаштуваннях також вимкніть показ реклами.
 
У вбудованому браузері MIUI теж є рекомендаційні інструменти. Щоб вимкнути, відкрийте налаштування (в меню профіль) -> Додаткові налаштування -> Показувати рекламу.
 
До речі, в цьому ж меню знаходиться вбудований блокувальник реклами, який спочатку вимкнений.
 
До інших системних програм рекомендаційні алгоритми поки не дісталися, так що на цьому налаштування закінчено і реклама більше не заважатиме користуватися смартфоном.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео