China-Review.com.ua » Новости » Знадобиться Viber або Telegram: пенсіонерам повідомили важливу новину

Знадобиться Viber або Telegram: пенсіонерам повідомили важливу новину

Поделиться:
08 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 133
0
Знадобиться Viber або Telegram: пенсіонерам повідомили важливу новину

Українські внутрішньо переміщені особи (ВПО), які є пенсіонерами, відтепер мають можливість проходити ідентифікацію для підтвердження своїх виплат за допомогою відеоконференцзв’язку, про що повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Згідно з постановою уряду, для отримання виплат у 2024 році переселенці повинні пройти ідентифікацію в АТ “Ощадбанк” або Пенсійному фонді України. Тепер цей процес став доступнішим завдяки можливості пройти ідентифікацію в режимі відеоконференції, яку можна організувати через веб-портал Пенсійного фонду України (ПФУ).

 
Для того, щоб ініціювати цей процес, особам необхідно:

  • Зайти на портал електронних послуг Пенсійного фонду України.
  • Обрати опцію “Ідентифікація через відеоконференцзв’язок” у верхній частині головної сторінки.
  • Заповнити онлайн-форму, заповнивши всі обов’язкові поля, позначені зірочкою.
  • Вкажіть будь-які додаткові послуги, необхідні для проходження відеоідентифікації, наприклад, сурдопереклад або супровід персонального асистента.
  • Прикріпіть до заявки скан-копії необхідних документів, зокрема, паспорта, пенсійного посвідчення, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, свідоцтва про народження, трудової книжки та інших.
  • Подати заявку, натиснувши на відповідну кнопку.


За осіб, які діють від імені недієздатних осіб або осіб з обмеженою дієздатністю, заяви мають подавати їхні законні представники або опікуни.

Після подання заяви з вами зв’яжеться представник Пенсійного фонду для призначення сеансу відеоідентифікації.

Заявники можуть вибрати одну з декількох програмних платформ для відеоконференції, включаючи Google Meet, Signal, Skype, Telegram, Viber, WhatsApp і Zoom. Процес ідентифікації обіцяють завершити протягом 30 календарних днів з моменту подачі заяви, але не раніше, ніж через 10 робочих днів.

Комментарии

Новости Портала
OLX без причины блокирует аккаунты: как действовать в этой ситуации
Сегодня, 16:07 0

OLX без причины блокирует аккаунты: как действовать в этой ситуации

Многие пользователи OLX сталкивались с блокировкой своих аккаунтов на платформе, хотя никаких правил они не нарушали. Расскажем, почему OLX блокирует аккаунты.

OLX без причини блокує акаунти: як діяти в цій ситуації
Сегодня, 16:06 0

OLX без причини блокує акаунти: як діяти в цій ситуації

Багато користувачів OLX стикалися з блокуванням своїх акаунтів на платформі, хоча жодних правил вони не порушували. Розповімо, чому OLX блокує акаунти.

Видео