China-Review.com.ua » Новости » Українцям назвали речі, які краще тримати подалі від холодильника

Українцям назвали речі, які краще тримати подалі від холодильника

Поделиться:
30 декабря, 2023
Автор: Admin2
1 559
0
Українцям назвали речі, які краще тримати подалі від холодильника

Українці часто ставлять мікрохвильову піч чи інші речі на холодильник. Однак мало хто знає, що є речі, які категорично заборонено зберігати на холодильнику. Вони можуть призвести до серйозних неприємностей і навіть вивести його з ладу.

Отже, якісь речі категорично не можна ставити на холодильник.


Побутова техніка
Ніякі кухонні прилади не можна зберігати на холодильнику, чи то мікрохвильова піч, тостер чи електрочайник. Будь-який прилад, навіть габаритний, може впасти на вас щоразу, коли ви відкриваєте або закриваєте дверцята холодильника.


Хліб
Слід розуміти, що навіть звичайний буханець хліба може блокувати потік повітря. Це негативно вплине на сам пристрій, адже вентиляція відбуватиметься не належним чином. До того ж повітряний потік повітря теплий, тоді він сушить повітря і хліб швидко зачерствіє


Книги
Книги або газети на холодильнику можуть спричинити пожежу. Папір швидко нагрівається, особливо, якщо холодильник старий До того ж, якщо паперові вироби впадуть за холодильник, то взагалі можуть заблокувати роботу вентиляції.


Готові сніданки у картонній упаковці
Легкі коробки з-під пластівців можуть легко спалахнути. Вони можуть заблокувати вентиляцію. Крім того, під впливом тепла в коробці можуть оселитися комахи. Погодьтеся, це не дуже приємно.


Фрукти
Банани та авокадо часто ставлять на холодильник, щоб ті дозрівали. Однак там вони можуть зіпсуватись. Тому фрукти, які повинні дозріти, краще зберігати подалі від джерел тепла.


Тарілки
Плоскі предмети дуже зручно зберігати на верхній частині холодильника. Але там вони можуть покритися шаром жиру, особливо якщо поруч газова плита. До того ж, тарілки можуть блокувати вентиляцію холодильника.

Як бачите, на холодильник краще нічого не класти, адже це питання насамперед безпеки.

Комментарии

Новости Портала
Стали відомі точні суми штрафів, які сплачуватимуть ухилісти, і чи загрожує їм в'язниця
Вчера, 18:34 0

Стали відомі точні суми штрафів, які сплачуватимуть ухилісти, і чи загрожує їм в'язниця

Разом з оновленим законом про мобілізацію деякі нардепи хотіли і суттєво змінити покарання для тих, хто ухиляється від ТЦК. Кабмін навіть пропонував садити ухилістів на кілька років у в'язницю, а також фігурували штрафи у розмірі 200 тисяч гривень.

Стали известны точные суммы штрафов, которые будут уплачивать уклонисты, и грозит ли им тюрьма
Вчера, 18:34 0

Стали известны точные суммы штрафов, которые будут уплачивать уклонисты, и грозит ли им тюрьма

Вместе с обновленным законом о мобилизации некоторые нардепы хотели и существенно изменить наказание для уклоняющихся от ТЦК. Кабмин даже предлагал сажать уклонистов на несколько лет в тюрьму, а также фигурировали штрафы в размере 200 тысяч гривен.

Видео