China-Review.com.ua » Новости » Які предмети у домі зменшують швидкість Wi-Fi

Які предмети у домі зменшують швидкість Wi-Fi

Поделиться:
20 сентября, 2023
Автор: Admin2
2 133
0
Які предмети у домі зменшують швидкість Wi-Fi

Слабкий інтернет-зв’язок у вашому житловому приміщенні може бути пов’язаний не лише з можливостями вашого роутера, провайдера або пристрою, яким ви користуєтесь. Це також може залежати від місця розташування роутера.

По-перше, мікрохвильова піч може бути винуватцем, оскільки вона випромінює електромагнітні хвилі приблизно на тій же частоті, що і більшість Wi-Fi роутерів, приблизно 2,4 ГГц. Коли обидва пристрої використовуються одночасно, ви можете відчувати переривання сигналу. Стіни з таких матеріалів, як цегла, мармур і бетон, також можуть діяти як бар’єри, перешкоджаючи ефективній передачі сигналів Wi-Fi.


Бездротові стаціонарні телефони, якщо вони у вас все ще є, також можуть порушувати підключення до Інтернету. Пристрої з підтримкою Bluetooth, такі як бездротова миша або навіть електричний чайник, можуть перешкоджати проходженню сигналу Wi-Fi, якщо вони розташовані занадто близько до роутера. Великі акваріуми є ще однією перешкодою, оскільки і скло, і вода можуть перешкоджати сигналу Wi-Fi, якщо роутер знаходиться поруч.


Негабаритні меблі та предмети декору можуть створювати подібні проблеми. Дзеркала можуть відбивати радіохвилі роутера, якщо вони розташовані надто близько, впливаючи на сигнал. Нарешті, радіокеровані іграшки можуть перекривати частоту роутера, що призводить до послаблення сигналу.

Комментарии

Новости Портала
Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad
Вчера, 23:41 0

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Xiaomi показала термос на 500 мл с шестичасовой «выносливостью»
Вчера, 23:40 0

Xiaomi показала термос на 500 мл с шестичасовой «выносливостью»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Он создан для сохранения оригинальной температуры напитков и вмещает в себя до 500 мл жидкости. Также он представлен в нескольких цветах и продаётся по цене менее 15 долларов.

Видео