China-Review.com.ua » Новости » Нова тема Coffee для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Нова тема Coffee для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Поделиться:
23 ноября, 2023
Автор: Admin2
1 458
0
Нова тема Coffee для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Сьогодні я хочу продемонструвати вам нову роботу дизайнера Fatih, яка адаптована для двох режимів встановлення. Тема проста і в основному робить акцент на шторку та центр управління. Але це ще не все, у тему вбудована прикольна завантажувальна анімація і добре, що цього разу без звуку).

Екран блокування лаконічний і доступу до програм немає. Повідомлення відображаються коректно. Як я вже писала вище в темі, класна беззвукова завантажувальна анімація, а також і анімація вимикання.


Віджет на робочому столі відкриває погоду та годинник. Під датою є рядок із смайликами і що вона означає не знаю. Мабуть, якесь мусульманське свято чи щось ще.


У панелі повідомлень відмінні підкладки і причому у різних режимах вони різні - у світлому світлі, у темному темні, виглядає чудово. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, в розгорнутій 4 ярлики в рядах. У центрі управління також прикольні тоггли і тайли і в колірному рішенні і трохи пузаті.


Тест на RN 11 PRO 5G, RN 10 PRO, MIUI 14/13, ANDROID 13/12. Скрізь чудово встановилася. Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:

 

 


Тема доступна у глобальних регіонах. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.
Завантажити

Більше цікавої інформація в телеграм.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео