China-Review.com.ua » Новости » Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Поделиться:
15 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 966
0
Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Цю роботу дизайнера Guffy можна назвати новою, тому що раніше вона була на нижчій версії MIUI, а потім взагалі зникла з облікового запису автора на довгий час. І зараз вона знову з'явилася, але вже на MIUI 14.

 Цю версію теми бажано застосовувати лише на темний режим, про що, власне, і повідомляє автор у своєму описі до теми. Ймовірно, у світлому режимі шторка/центр керування та панель сповіщень не адаптовані до даного режиму та тексту в повідомленнях як і тогглів у шторці та ЦУ просто не видно. Але сталеве все чудово працює.


Анімований екран блокування. При першому встановленні на екрані буде запропоновано вибір шпалер. Усього їх 5 штук. Для того, щоб прибрати панель зі шпалерами, просто змахніть її вправо.


Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Іконок у стилі теми. Робочий стіл з ефектом зміни шпалер. Дабл тап посередині лівої кромки екрана змінює шпалери, набір яких такий самий як і на екрані блокування. Кількість колонок у папках звичайна.


Сітка робочого столу розширена від 4*5 до 5*7. У дзвонилці російсько-англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне. У налаштуваннях змінені мініатюри додатків, у дзвонилці/повідомленнях/контактах аватари.
Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, в розгорнутій 4 ярлики в рядах. Повідомлення без підкладок. Тоггли та тайли змінені. 


Тест на RN 11 PRO 5G/RN 10 PRO, MIUI 14, Android 13. Застосувалася на темний режим однаково добре. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:

 


Після застосування на темний режим рекомендується перезавантаження пристрою для коректного відображення всіх компонентів та видалення хвостів від попередньої теми.
Завантажити

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео