China-Review.com.ua » Новости » Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Поделиться:
15 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 904
0
Нова тема Jade UI для MIUI 14 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Цю роботу дизайнера Guffy можна назвати новою, тому що раніше вона була на нижчій версії MIUI, а потім взагалі зникла з облікового запису автора на довгий час. І зараз вона знову з'явилася, але вже на MIUI 14.

 Цю версію теми бажано застосовувати лише на темний режим, про що, власне, і повідомляє автор у своєму описі до теми. Ймовірно, у світлому режимі шторка/центр керування та панель сповіщень не адаптовані до даного режиму та тексту в повідомленнях як і тогглів у шторці та ЦУ просто не видно. Але сталеве все чудово працює.


Анімований екран блокування. При першому встановленні на екрані буде запропоновано вибір шпалер. Усього їх 5 штук. Для того, щоб прибрати панель зі шпалерами, просто змахніть її вправо.


Віджет на робочому столі відкриває лише годинник. Іконок у стилі теми. Робочий стіл з ефектом зміни шпалер. Дабл тап посередині лівої кромки екрана змінює шпалери, набір яких такий самий як і на екрані блокування. Кількість колонок у папках звичайна.


Сітка робочого столу розширена від 4*5 до 5*7. У дзвонилці російсько-англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне. У налаштуваннях змінені мініатюри додатків, у дзвонилці/повідомленнях/контактах аватари.
Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, в розгорнутій 4 ярлики в рядах. Повідомлення без підкладок. Тоггли та тайли змінені. 


Тест на RN 11 PRO 5G/RN 10 PRO, MIUI 14, Android 13. Застосувалася на темний режим однаково добре. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:

 


Після застосування на темний режим рекомендується перезавантаження пристрою для коректного відображення всіх компонентів та видалення хвостів від попередньої теми.
Завантажити

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео