China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi закриває проект MIUI, нехай живе HyperOS

Xiaomi закриває проект MIUI, нехай живе HyperOS

Поделиться:
24 октября, 2023
Автор: Admin2
4 183
0
Xiaomi закриває проект MIUI, нехай живе HyperOS

Xiaomi - китайська технологічна компанія, яка розпочала свій шлях в індустрії мобільних пристроїв та смартфонів. Однак, перш ніж стати одним з найбільших виробників мобільних пристроїв у світі, Xiaomi зарекомендувала себе як розробник програмного забезпечення і фірмового інтерфейсу користувача MIUI.

 MIUI (MI User Interface) - це інтерфейс користувача, розроблений Xiaomi, який запущений на їх пристроях. Він є основою для функціональності та візуального оформлення смартфонів Xiaomi. MIUI пропонує багатий набір функцій, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та персоналізацію, що привабило безліч користувачів по всьому світу.



З самого початку Xiaomi надавала великого значення розробці програмного забезпечення, щоб забезпечити оптимальну продуктивність та функціональність своїх пристроїв. Компанія активно співпрацювала з спільнотою користувачів, прислухалася до їхніх відгуків та пропозицій, що дозволило постійно покращувати MIUI та робити його зручнішим та привабливішим для всіх користувачів. Незважаючи на те, що MIUI заснована на базі Android, розробник пропонував багато унікальних рішень, деякі з них надалі з'явилися і у Google. Завдяки інноваційному підходу і чудовому досвіду користувача, Xiaomi змогла завоювати популярність і стати одним з лідерів у світовій індустрії смартфонів. Вони пропонують широкий спектр пристроїв, що працюють на MIUI від доступних моделей до флагманських смартфонів, залучаючи мільйони користувачів по всьому світу. І до недавнього часу здавалося, що MIUI буде завжди, ми побачимо MIUI 15, MIUI 20 І навіть MIUI 25 через кілька років. Однак у розробники інші плани і на зміну звичному мільйонам фанатом інтерфейсу MIUI прийде HyperOS.



Поки що зарано робити висновки, чим HyperOS відрізнятиметься від MIUI, і напевно перша її версія матиме практично ідентичний і звичний користувачам інтерфейс. Проте зміна назви означає переосмислення філософії MIUI.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео