China-Review.com.ua » Новости » В ПриватБанку розповіли яку техніку українці купують в розстрочку найчастіше

В ПриватБанку розповіли яку техніку українці купують в розстрочку найчастіше

Поделиться:
18 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 663
0
В ПриватБанку розповіли яку техніку українці купують в розстрочку найчастіше

В одному з найпопулярніших банків країни — ПриватБанку розповіли, які товари найчастіше українців купують в розстрочку.

Відомо, що середня вартість товарів, які купують за програмою розстрочки, складає трохи більш ніж 13 тисяч гривень.

Кожного місяця клієнти ПриватБанку щомісяця купують в розстрочку товари на 1,6 мільярда гривень. Приблизно чверть з них оформляють для покупки смартфонів. Про це розповіли в пресслужбі ПриватБанку.


За словами Сергія Макаренка, керівника Напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку, середня вартість товарів, які купують за програмами розстрочки, складає трохи більш як 13 тисяч гривень. А загальна сума кредитів за програмами банку “Оплата частинами“ та “Миттєва розстрочка” складає майже 1,6 мільярда гривень.


Майже 23% користувачів послуги онлайн кредитування ПриватБанку оформляють розстрочку на покупки смартфонів, близько 9% на придбання ноутбуків та іншої електроніки та комп’ютерної техніки та близько 6% на покупку великої побутової техніки.

Зазначимо, що оформити розстрочку можна на сайтах та в магазинах всіх великих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших видів товарів.


Також варто додати, що днями в ПриватБанку повідомили про те, що вони можуть списувати 50% від надходжень на картку. Таке відбувається у тому разі, коли в клієнта є заборгованість на кредитній картці. В такому разі зі всіх надходжень буде списуватися 50% від надходжень допоки кредит не буде погашено.


А ще, найближчим часом в Україні можуть відновити плаваючий курс долара. Точної дати, коли це станеться, не називають, але якщо ситуація буде й надалі стабільною, то обмеження скасують. Водночас це може потягнути за собою суттєве здорожчання товарів та послуг. Хоча малоймовірно, що долар коштуватиме дорожче 40-42 гривень за долар. Саме такий курс закладено регулятором на наступний рік.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео