China-Review.com.ua » Новости » Дешевше 100 гривень на місяць: популярний мобільний оператор запускає дуже вигідний тариф

Дешевше 100 гривень на місяць: популярний мобільний оператор запускає дуже вигідний тариф

Поделиться:
20 июня, 2023
Автор: Admin2
1 691
0
Дешевше 100 гривень на місяць: популярний мобільний оператор запускає дуже вигідний тариф

Наразі українці зможуть підключити тарифний план зі знижкою 50%. Vodafone запустив акцію, яка дозволяє клієнтам платити вдвічі менше. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Українські оператори мобільного зв'язку постійно змагаються між собою за своїх абонентів та пропонують чимало цікавих акцій та вигідних пропозицій. Чергова пропозиція від "червоного" оператора пропонує акційні тарифи для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які все ще не користуються корпоративним зв'язком від компанії Vodafone.


Разом з тим, взяти участь в акції можуть і ті мобільні номери, які переходять з підписки на контрактну форму обслуговування нового корпоративного абонента.


Відповідно до умов цієї акції абоненти отримають можливість користуватися знижкою протягом року з моменту підключення тарифного плану. Усі умови обслуговування у тарифних планах Vodafone Red Business залишаться без будь-яких змін.


Зазначається, що акція діятиме з 1 січня 2023 року до 30 червня 2023 року включно. Слід зазначити, що вартість тарифу зі знижкою стартує від 65 гривень на місяць або 780 гривень за рік користування.

Новий тариф передбачає такі можливості:


  • 5+5 Гб Інтернету;
  • повний безліміт у мережі Vodafone;
  • 100 хвилин для дзвінків на номери інших операторів;
  • 100 смс повідомлень.


Крім вище перерахованих можливостей, також варто згадати онлайн PASS. Він передбачає безлімітний трафік на найвищій швидкості на користування популярними месенджерами – Viber, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Zoo, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн, Coursera, Duolingo, а також на здійснення аудіо та відеодзвінків у Zoom, Viber, Skype, Skype для бізнесу, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Загалом це досить вигідна пропозиція, особливо з урахуванням акційної ціни. Тому ми рекомендуємо обов'язково спробувати цей тариф. Про те, як підключити тариф, можна дізнатися на офіційному сайті Vodafone.

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео