China-Review.com.ua » Новости » Абоненти Київстар отримали знижки у “Сільпо” до 15 червня: що потрібно зробити

Абоненти Київстар отримали знижки у “Сільпо” до 15 червня: що потрібно зробити

Поделиться:
06 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 018
0
Абоненти Київстар отримали знижки у “Сільпо” до 15 червня: що потрібно зробити

Підключивши послугу “Суперсила від Сільпо” до свого основного тарифного плану, абоненти передплаченого зв’язку “Київстар” можуть отримати 15-кратне збільшення балів за програмою лояльності “Власний Рахунок” протягом двох тижнів.

В акції можуть взяти участь усі абоненти “Київстар”, які підключили послугу “Суперсила від Сільпо”. Пропозиція поширюється на всі тарифні плани, а також доступна для абонентів, які раніше активували інші “Суперсили” в рамках свого тарифного плану.


Для активації послуги “Суперсила від “Сільпо” абоненти можуть скористатися додатком “Мій Київстар”, набрати короткий номер 500 або набрати на мобільному телефоні 50032#. Після активації абоненту буде надіслано SMS-повідомлення з персоналізованим посиланням на мобільний додаток “Сільпо”. Для нарахування бонусів абонентам необхідно встановити мобільний додаток “Сільпо” на свій смартфон.

Після активації Суперсили абоненти можуть обирати улюблені товари в програмі лояльності “Власний Рахунок”, доступ до якої здійснюється через мобільний додаток, та отримувати додаткові бали протягом 14 днів за будь-які покупки, здійснені в супермаркетах “Сільпо”.


Період активації цієї нової Суперсили триває з 15 березня 2023 року до 15 червня 2023 року.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Вчера, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Вчера, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео